2777
2789
عنوان

چهل روز مانده به محرم۹۸

417 بازدید | 12 پست

دوستان  از امروز ۴۰ روز مونده به محرم خیلیا تو این ایام چهله حاجت میگیرن ((اگر کسی میخواد چله بگیره اینجا بگه ما هم انجام بدیم ))

آیت الله بهجت میگن بهتره چهله ترک گناه گرفته بشه 👇👇👇👇

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

درمورد چله توضیح دید لطفا

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
سلام  درمورد چله توضیح دید لطفا

عزیزم به نیت حاجتت و هر آرزویی که داری ۴۰ روز هر روز یه دعایی رو میخونی دیگه انتخابش با خودته بعضیا ۴۰ روز زیارت عاشورا میخونن...بعضیا ۴۰‌روز دعای توسل یا حدیث کسا یا ختم صلوات یا یه سوره خاصی از قران قانون خاصی هم نداره فقط باید تو این چهل روز یادت نره و تا روز چهلم هر روز بخونی و برای تاثیر بیشتر باید سعی کنی این ۴۰ روز گناه نکنی .....خوبی الان اینه که ۴۰ روز موتده به محرم و وصل میشه به ماه استجابت❤❤❤❤❤

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من پریودم😳😳😳

ربطی نداره پریود باشی نماز که نمیخواد بعدشم تو کل ۴۰ روز که پریود نیستی فقط موقع انجام دعا بهتره که طهیت داشته باشی ینی پد بهداشتیت رو عوض کنی که آلوده نباشی اما بازم ربط نداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه یکم توضیح بدید

عزیزم به نیت حاجتت و هر آرزویی که داری ۴۰ روز هر روز یه دعایی رو میخونی دیگه انتخابش با خودته بعضیا ۴۰ روز زیارت عاشورا میخونن...بعضیا ۴۰‌روز دعای توسل یا حدیث کسا یا ختم صلوات یا یه سوره خاصی از قران قانون خاصی هم نداره فقط باید تو این چهل روز یادت نره و تا روز چهلم هر روز بخونی و برای تاثیر بیشتر باید سعی کنی این ۴۰ روز گناه نکنی .....خوبی الان اینه که ۴۰ روز موتده به محرم و وصل میشه به ماه استجابت❤❤❤❤❤

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم به نیت حاجتت و هر آرزویی که داری ۴۰ روز هر روز یه دعایی رو میخونی دیگه انتخابش با خودته بعضیا ...

ممنون عزیزم بابت توضیح

😘😘😘😘

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
ربطی نداره پریود باشی نماز که نمیخواد بعدشم تو کل ۴۰ روز که پریود نیستی فقط موقع انجام دعا بهتره که ...

پس انشاالله از فردا چله برمیدارم

هفته پیش برداشتم ، ولی انقدر حالم بد بود این هفته نتونستم ادامش بدم