2777
2789
عنوان

حس بدی دارم به دختر خاله همسرم

255 بازدید | 5 پست

سلام دوستان. 

وقتتون بخیر. 

بچه یه مسئله ای خیلی حالمو گرفته و ذهنم رو مشغول کرده 

شوهرم خیلی آدم خوب و سر به راه و خانواده دوست و اهل زندگی 

دوتا بچه داریم با عشق ازدواج کردیم. 

موقعیت همسرم و زندگیم همه جوره زبون زد تو فامیل. 

یجورایی میشه گفت شوهرم بچه خوبه و خاصِ فامیل بود. چه تحصیلی چه اخلاقی و محجوبیش. 

دختر خاله اش متولد 69 اونم ازدواج کرده قبل از ازدواج ما 2 تا هم بچه داره. 

خیلی مومن و با اصلاح محجبه است. 

خانواده همسرم تقریبا همه این مدلی هستن 

وقتی ازدواج کردیم خواهرشوهرم گفت از الان بهت میگم آشنا باشی با یکسری حرف و حدیث که میشنوی. 

به دل نگیری یا اهمیت ندی. 

مثلا دخترا فامیل خیلی دلشون میخواست زن علی بشن و... 

دختر خاله ام میرفت مراسم و سفره و دعا. یجا گفته بود من عاشق پسرخاله ام هستم کاش منو انتخاب می‌کرد. خیلی دوستش دارم و این حرفا.... 

اما از اونجایی که اصلا فاز شوهر من با اون یکی نیست خودشم میدونسته احتمالش خیلی کمه. 

خلاصه قسمت اون کس دیگه شد و قسمت شوهر منم که من شدم. 

اما الان مدتیه که به رفتارا و حرفا این دختره شک دارم 

دیگه ازدواج کرده دیگه بی خیال 

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شوهرت دلش با دختر خالش بود میرفت اونو میگرفت نبود دیگه. شما زنا چرا اینجوری هستین؟چرا الکی زندگی رو به خودتون وشوهراتون زهر میکنین نکنین 

آدمی که حرف دیگران، نه بهش اعتماد به نفس میده نه تخریبش میکنه قطعا جای درستی ایستاده .

اوووو بیخیال منم شوهرمو همش هی میگن تو فامیل تو درو همسایه تو آشناها میخواستنش همش مادر شوهرم میشینه تعریف می‌کنه منم حرصم گرفت گفتم ب شوهرم گفت هرکس گفت چیزی بگو فعلا که منو انتخاب کرده