2777
2789
عنوان

میخوام بخاطر دیه خودم رو بندازم زیر ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 3101 بازدید | 103 پست
همسرم زنده ست وشاغل بخاطر بیماریم زیر بار وام وقرضه کمیته وبهزیستی تقبل نمیکنن قثد خود کشی ندارم

خداروشکر که قصد خودکشی ندارید 

نگران نباشید قرض هاش روپرداخت میکنه

شمابخودتون وبچه هاتون برسید وصبرکنید 

همه الان مشکل مالی دارند 

گرونیه‌

خدارحم میکنه به همه

به مو میرسه پاره نمیشه

انرژی منفی ندید بخودتون و بابچه هاتون پارک برید وبازی کنید شاد باشید تازودتر بهبود پیداکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندروز پیش همین خبرو خوندم که آمار این کار تو ایران زیادشده خیییلی متاسف شدم دیگه ببین چقدر تحت فشارن ....ولی نکن اینکارو..خدابهت کمک کنه ان شاءا

آندم که باتوباشم یک سال هست روزی....واندم که بی توباشم یک لحظه هست سالی
از کجا معلوم طرف دیه بده😑بزنه فرار کنه

فرارم کنه دولت ی مقدار از دیه رو میده البته تا چند سال پیش قانون الانو نمیدونم

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
خداروشکر که قصد خودکشی ندارید  نگران نباشید قرض هاش روپرداخت میکنه شمابخودتون وبچه هاتون برسی ...

باهمه چیز میشه صبر کرد ولی بادرد وبیماری نمیشه گاهی وقتا ازشدت درد ازبچه هام متنفر میشم

دقیقا ی ماه ونیم پیش ی نفر سر داداشم همین کارو کرده.داداشم تو کما بود چقد وقته.حالا ک ب هوش صورت و بدنش داغون .خانم محترم ک میخوای بلند شی بری لب خیایان .طرف شاید بچه تو ماشینش باشه کوچیک باشه فقط بچه خودتو مبینی

اهواز هستم همسرم کارگره 

کجای اهوازی؟ 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !