2777
2789

برخورد مادر شوهرتون چجوریه؟ درکتون میکنه؟ وقتی میرین خونشون انتظار کار کردن و کمک کردن دارن ازتون؟

اونایی که مادرشوهراشون شاغل نیستنم بیان بگن

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️

به زبون اره درک میکنن اما به عمل و در واقع انتظار کمک دارن من خونشون باشم مادرشوهرم اینقدر لفت میده و سرشو گرم چیزای بیخود میکنه که من مثلا مجبور میشم ظرفهارو بشورم یا چای بریزم خانم زورش میاد من باشم کار کنه مادرشوهرم خانه دار هست

محتاجم به دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغل نیس از دختراشم انتظار نداره چه برسه به ما که عروسشیم.واسه جشن یا مهمونی ها هم اگه دیر بریم یموقع فامیلامون چیزی بگن میگه من عروسام کارمندن انتظار کمک ندارم.

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....  
به زبون اره درک میکنن اما به عمل و در واقع انتظار کمک دارن من خونشون باشم مادرشوهرم اینقدر لفت میده ...

وای چقدر بد، خدایی من انتظار دارم مادرشوهرا درک کنن چون واقعا خسته میشه هم کار بیرون هم کار خونه خودش اونوقت خونه مادرشوهرم بری کار کنی😫

عزیزم شغلتون چیه؟

شاغل نیس از دختراشم انتظار نداره چه برسه به ما که عروسشیم.واسه جشن یا مهمونی ها هم اگه دیر بریم یموق ...

چه خوب😍

مثلا چن روز قبل ناهار اونجا بودم کل طرفهای ناهار رو خودم تنها شستم بعد ناهار میوه و چای اوردن یه عالمه ظرف کثیف شد بعد دخترهاش رفتن تفریح بیرون شهرظرف کثیف ها رو گذاشتن  ما هنوز بودیم منم زورم اومد بشورم مادرشوهرمم هی میرفت پای سینک اما نمیشست تا اینکه باز شوهرو دخترم گفتن گرسنه هستن غذا اوردن خوردن خوب نمیشد بشقابهارو گذاشت تو سینک و نشست یا فقط بشقاب غذا رو شست باید همه رو بشوری منم نشستم به شوهرم گفتم بیزحمت تو بشور من خسته ام اونم طفلی همه رو شست مادرشم دلش نمیسوزه یه بار الکی گفت چرا تو بشوری خودم بعدا میشورم اما تابلو بود تعارفه

محتاجم به دعا