2777
2789
عنوان

غیرت واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 29 پست
معتقد ب این هستم ک غیرت ، شجاعت ، مردانگی و صفات پسندیده ی یک مرد رو نباید روی هر آقایی گذاشت . تو ج ...

آره دقیقا...

میدونین گاهی اوقات جای کلمات با هم عوض میشه.

مثل همین غیرت که با واژه بددلی و شکاکی عوض شده.

به نظر من همسری با غیرته که تلاش کنه علاوه بر نیاز های جسمی، نیاز های روحی همسرشو برطرف کنه.

نه اینکه سرکوبش کنه و محدودیت های الکی بذاره و اسمشو بذاره غیررررت

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لذت بردم از نوشته هاتون👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

هرچند هنوز هستن خانومايي كه لذت ميبرن از گيردادن خاي شوهرشون حتي كتك خوردن ازشوهر بخاطر غيرتش كه بنظرم مازوخيسمن

البته الان این فکر منو قدیمی میدونن

قدیمی؟

جدیدش چیه؟

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪
شاید از غیرت زیاد اون دختر خانومه که حاضر نشده دوست دختر کسی باشه و به همسر آیندش خیانت کنه... آخه ...

من کلا به دور برم یکم غیرت دارم

به کسی که تنگ دست هستش غیرت دارم و حتی جزیی کمک کردم

به کارم غیرت دارم و با تمام وجودم کار میکنم 

به وطنم غیرت دارم و ارزوی سربلندی برای ایرانم دارم.درسته که خون مارو داخل شیشه کردن.اما من ایران رو دوست دارم

لذت بردم از نوشته هاتون👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 هرچند هنوز هستن خانومايي كه لذت ميبرن از گيردادن خا ...

ممنونم لطف دارین.

به نظرم نباید بگیم لذت میبرن از غیرت شوهرشون. چون در واقع غیرتی نیس. باید بگیم لذت میبرن از بددلی و شکاکی و بی اعتمادی شوهرشون😂

مرد با غیرت اگه حتی دوست داشته باشه خانومش مثلا پوششو رعایت کنه یا مثلا آرایششو کمتر کنه با زور و کتک بش نمیگه. سعی میکنه جذبش کنه و بهش اطمینان خاطر بده که زن احساس تنهایی یا زورگویی از شوهرش نگیره.

آره دقیقا... میدونین گاهی اوقات جای کلمات با هم عوض میشه. مثل همین غیرت که با واژه بددلی و شکاکی ع ...

دقیقا باهات موافقم عزیزم . جالبتر از همه آقایونی هستن ک اصلا معنای واژه غیرت رو نمیدونن ، نمیدونن ک الگوی غیرت کی هست ، بعد ادعای غیرت هم میکنن 😀😀😀😀 

ی عده از آقایون هم ک حدود الهی رو رعایت نمیکنن ادعای غیرت و مسلمان بودن هم میکنن ، شما اول برو ببین حدود الهی چی هست ، وقتی مسلمانی چ مسائلی رو باید رعایت کنی بعد ادعا کن آقای محترم . 

در صورتی ک مرد های باغیرت مؤمن الگوشون مشخصه ، حدود الهی رو میشناسن و رعایت میکنن ، شش دونگ هم غیرت دارن در جاهایی ک باید . 

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
بنظرم ادم روی دوست دخترشم غیرتی باشه بنظرم دوست دختر هم مثل ناموسه

پسرا باید روی تمام دخترای سرزمین شون غیرت داشته باشن وهمه شونو مثل ناموس خودشون بدونن و متلک ونگاه ناپاک و سواستفاده واینا نداشته باشن درباره شون،همیشه وهمه جا نگاهشون پاک باشه بهشون حتی درباره دختری که حدوحدود نگه نمیداره که این البته به نفع هم دنیاوهم آخرت اون اقاپسر هست

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

منظورت مزاحمت هستش؟؟؟ یا کلا رابطه دوستی رو بد میدونی؟؟؟

هم مزاحمت ،هم خیلی از رابطه های دوستانه ای که گناه توش زیاد انجام میشه وخیری برای زندگی دوطرف نداره

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

هم مزاحمت ،هم خیلی از رابطه های دوستانه ای که گناه توش زیاد انجام میشه وخیری برای زندگی دوطرف نداره

حتما متاهل هستی که این حرفها رو میزنی

خیالت راحته

البته من دوست دختر ندارم .فقط مثل ادم اهنی کار میکنم.با یکی هم خواستم دوست شم اونم بهم ایراد گرفت و گفتش غیرت من به درد نمیخوره

بنظرم ادم روی دوست دخترشم غیرتی باشه بنظرم دوست دختر هم مثل ناموسه

آقای محترم اون دختر ناموس پدر و برادرشه خودتونم مزاحم حساب میشید 

اونوقت دم از ناموس و این حرفا میزنید؟

پسری که ناموس سرش میشه به دختر مردم حتی نگاهم نمیکنه چه برسه که باهاش دوست شه

آقای محترم اون دختر ناموس پدر و برادرشه خودتونم مزاحم حساب میشید  اونوقت دم از ناموس و این حرف ...

طرز فکر شما فرق داره

و قابل احترام هستش

بالاخره شما فرهنگ خودتتون رو دارید

و من نمیخوام شمارو قضاوت کنم 

من هم از خانواده کاملا مذهبی و متعصب که پر از خلافات هستش بزرگ شدم و کاملا حرافاتون رو درک میکنم

امشب هم تو عصر جدید مرد با غیرت واقعی رو دیدم...

خیلی خوشحالم معنی درست واژه غیرت رو فهمیدم❤