2777
2789
عنوان

غیرت واقعی

568 بازدید | 29 پست

یه تاپیکی هست تو پر بازدیدا که شوهرش بش شک کرده بود و...

خییییییلی دلم میخواست شوهرم یکم روم غیرتی تر بشه. فک میکردم اینکه بت بگه رژتو پاک کن ینی ته غیرت...🤭

امروز یه آقایی رو دیدم که جانباز بود و ۲ تا دستاشو از دست داده بود.

یهوویی تا ایشونو دیدم دلم ریخت. اصن بغض کردم و از تفکر خودم بدم اومد که رو ۴ تا مرد بددل و شکاک اسم غیرت رو گذاشتم.

به نظر من غیرت واقعی رو این مرد داشت که به خاطر ناموسش دستاش قطع شد...

ناموس اون مرد فقط زن خودش نبود بلکه تمام زن های سرزمینمون بود...

خیلی احساس خوبی بم دست داد که معنی غیرت واقعی رو پیدا کردم.❤❤❤

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪

واقعا هم جنگیدن برا وطن غیرت میخواد

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
واقعا هم جنگیدن برا وطن غیرت میخواد

اوهوم.

به نظرم دست بلند کردن روی ضعیف تر از خودت چه زنت باشه و چه بیگانه، عین بی غیرتی و پست فطرتیه...

حالم ازین مردای به ظاهر باغیرت بهم خورد

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا غیرت واقعی دفاع کردن از کسی هست که دوستش داری در برابر کسایی که فکر بیمار دارن.

اینکه زنت رو محدود کنی اسمش غیرت نیست

غیرت اینه که اگه کسی جرات کرد همسرت رو آزار بده با اون درگیر بشی

مناسفانه بعضی مردها راحت ترین راه برای غیرت نشون دادن رو انتخاب میکنن که اونم سرکوب کردن همسرشونه

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
بنظرم ادم روی دوست دخترشم غیرتی باشه بنظرم دوست دختر هم مثل ناموسه

به شرطی که روی تمام دختر ها غیرت داشت. نه اینکه با ۱۰۰۰ نفر لاس بزنی بعد فقط روی یک نفر به ظاهر غیرت داشته باشی.

البته منظورم شما نیستین . کلی گفتم

جون رو کف دست گداشتن ی ایمان قوی میخواد بعضیا فکرمیکنن راحته. بدونی مین گذاری شده ولی بری برای اینکه راه سربازای اسلامو باز کنی...واقعا ایمان و قدرت الهی میخواد

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
دقیقا غیرت واقعی دفاع کردن از کسی هست که دوستش داری در برابر کسایی که فکر بیمار دارن. اینکه زنت رو ...

اوهوم بعد فک میکنن خیلی غیرتی هستن.

تازه بعضیا با ۱۰۰ نفر دیگه هستن بعد فقط روی زن خودشون غیرت دارن. اگه مردی روی بقیه زن ها هم غیرت داشته باش و نذار آسیبی به جسم و روحشون وارد بشه.

البته حیف واژه غیرت برای این جور مردا.

این مردا بیمارن...

بنظرم ادم روی دوست دخترشم غیرتی باشه بنظرم دوست دختر هم مثل ناموسه

بله و احتمالا یه ناموس موقتی😊

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
به شرطی که روی تمام دختر ها غیرت داشت. نه اینکه با ۱۰۰۰ نفر لاس بزنی بعد فقط روی یک نفر به ظاهر غیرت ...

درسته

فقط باید با یک نفر بود و روی اون غیرت داشته باشه

من با یکی میخواستم اشنا بشم .منو پس زد و بهم گفتش غیرت من بدرد نمیخوره.

واقعیتش بهم برخورد

من ذاتم اینجوریه .البته غیرت اضافه ندارم که بخوام طرفمو اذیت کنم

جون رو کف دست گداشتن ی ایمان قوی میخواد بعضیا فکرمیکنن راحته. بدونی مین گذاری شده ولی بری برای اینکه ...

خدایی خیلی ایمان قوی میخواد. غیرت واقعی رو روی خانواده ها فقط اینطور مرد ها دارن

درسته فقط باید با یک نفر بود و روی اون غیرت داشته باشه من با یکی میخواستم اشنا بشم .منو پس زد و به ...

شاید از غیرت زیاد اون دختر خانومه که حاضر نشده دوست دختر کسی باشه و به همسر آیندش خیانت کنه...

آخه آدم هرطوری که باشه  دقیقا همینطوری گیرش میاد.

معتقد ب این هستم ک غیرت ، شجاعت ، مردانگی و صفات پسندیده ی یک مرد رو نباید روی هر آقایی گذاشت . تو جامعه آقا ک فراوون ریخته ، مرد کم هست ک جانبازها جزو مرد های جامعه ما هستن و لایق احترامی تمام قد . 

غیرت رو مرد ها دارن ن آقایون . 😇

سر تمامی مرد ها در تمامی جهان سلامت . 💞

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
نمیدونم چی بگم شوخی بود یا باحالت تمسخر گفتی به هر حال این نظر و فکر من بود

نه شوخی بود نه تمسخر. اطلاع رسانی بود

لبخندم ب معنای ابراز عدم دشمنی بود.موفق باشید☺