2777
2789

من فهمیدم شناسنامه شوهرم شهرستان جامونده

عقدنامه هم طبق رسم خانوادگیمون پیش مادرعروس میمونه و دست ما نیست

اما کپی عقدنامه شناسنامه شوهرمو دارم

برای حق طلاق چه مدارکی لازمه؟

شناسنامه و کارت ملی هر دو نفر + عقدنامه. 

نمیدونم کپیشو قبول میکنن یا نه. من اصلشو برده بودم. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شناسنامه و کارت ملی هر دو نفر + عقدنامه.  نمیدونم کپیشو قبول میکنن یا نه. من اصلشو برده بودم.& ...

برای حق طلاق درسته؟

متن حق طلاق تو کامله؟

میشه عکس متنش برام بفرستیش؟

آخه میخوام تمام نکات توش ذکر شده باشه که بعدا به مشکل برنخورم

برای حق طلاق درسته؟ متن حق طلاق تو کامله؟ میشه عکس متنش برام بفرستیش؟ آخه میخوام تمام نکات توش ذک ...

عزیزم من توی ازدواج اولم وکالت طلاق داشتم، ازش استفاده کردم و الآن دیگه ندارمش، وگرنه حتما برات عکس میذاشتم. ببین ترجیحاً جایی برو که سردفتر خانوم باشه و ازش خواهش کن همه چی کامل برات قید کنه، برای انواع طلاق وکالت بدون قید و شرط داشته باشی (مثلا ننویسه در صورت خیانت، یا در صورت اعتیاد؛ کلا بدون شرط و شروط باشه) . در مورد مهریه هم حواست باشه که یه وقت ننویسن در ازای بذل مهریه طلاق میگیری، بگو یه طوری تنظیم کنه که مهریه و نفقه و ... هم سرجاش باقی بمونه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
برای حق طلاق درسته؟ متن حق طلاق تو کامله؟ میشه عکس متنش برام بفرستیش؟ آخه میخوام تمام نکات توش ذک ...

اولین شرط لازم اینه که همسرتون حضور داشته باشن

خود دفتر ثبت اسناد رسمی مینوتشو داره شما فقط شرط های توافقی اگر دارین اضافه میکنین