jobaraan مدیر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 857 عنوان چرا نی نی نمیاد کسی میدونه چیکار کنم روزی یه ساعتم پیاده روی میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 65 پست وااای هرچی پیاده روی کردم تاثیر نداشته دل وکمرم درد میگیره ولی ریز پریودی انگار بچه م جا خوش کرده 1398/04/31 | 10:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jobaraan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 857 من مردادیم اینقدر ریلکسم که نگوووو جدی ایشاله بچه منم ریلکس باشه
پفک،نمکی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 505 سخت هست خیلی ولی خب چه کنم فک میکنم بهتره سز هست بچه دوم میگن راحت تره درسته؟ آی ام کاربر قدیمی (سال۹۲)
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 وای خدا نکنه من اینقد که از سز میترسم طبیعی نمیترسم والا بخدا درد طبیعی میارزشه به ۷ لایه باز کردن ش ... شما دو بار طبیعی اوردیخیالت راحت مشکل نداریاین دو هفته هم تحمل کنهمونی که میخوای میشه ان شااللهدو راه دارییا صبر کنی یا صبر کنی😁😁 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
پفک،نمکی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 505 جدی ایشاله بچه منم ریلکس باشه اگه ریلکس نبود که تا الان اومده بود😂 آی ام کاربر قدیمی (سال۹۲)
jobaraan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 857 بچه دوم میگن راحت تره درسته؟ اره میگن راحت تره من بچه دومم راحت زایمان کردم ولی دردهاش زمانش بیشتر بود
jobaraan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 857 اگه ریلکس نبود که تا الان اومده بود😂 اووووووووووف اره راست میگی
jobaraan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 857 شما دو بار طبیعی اوردی خیالت راحت مشکل نداری این دو هفته هم تحمل کن همونی که میخوای میشه ان شاالل ... تیشاله توکل بخدا
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 😎😎😎بهله بهله😍 ولی تیر ماهی ها بهترن😁😁😜😜😉 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
پفک،نمکی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 505 اره میگن راحت تره من بچه دومم راحت زایمان کردم ولی دردهاش زمانش بیشتر بود خدا کمکمون کنه من خییلی میترسم دیگه این آخریا خودمو زدم به بیخیالی میگم یروزه میگذره چقدر بهش فک کنم دیوونه شدم آی ام کاربر قدیمی (سال۹۲)
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 خدا کمکمون کنه من خییلی میترسم دیگه این آخریا خودمو زدم به بیخیالی میگم یروزه میگذره چقدر ... شما هم بارداری؟؟ مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
زهرا_ماهان عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3957 تخم شوید خوبه به نظرتون روغن کرچک خوبه تاثیر داره خطر که نداره دختر خالم مثل شما بود دو روز یبار معاینه میشد و روزی یکساعت پیاده روی و پله و... تخم مرغ و شوید میخورد و کلا گرمیجات....آخرشم وقتش تموم شد و بهش سوزن فشار زدنان شاالله شما دردت شروع میشه و به راحتی زایمان کنی
پفک،نمکی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 505 ولی تیر ماهی ها بهترن😁😁😜😜😉 تیر ماهی ها زودرنجن دل ناازک حساس و البته جیگگرشوهرم تیرماهیه هرکاری کرد بچمون تیری بشه نشد البته هنوز امروز فرصت داره تیر ماهی بشهمنم از عمد فعالیتم کم کردم بچه یه امروز بمونه مث مامانش مردادی بشه😄😂😂 آی ام کاربر قدیمی (سال۹۲)
jobaraan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 857 تیر ماهی ها زودرنجن دل ناازک حساس و البته جیگگر شوهرم تیرماهیه هرکاری کرد بچمون تیری بشه نشد الب ... اخهی عزیزم بسلامتی فارغ بشی ایشاله
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 تیر ماهی ها زودرنجن دل ناازک حساس و البته جیگگر شوهرم تیرماهیه هرکاری کرد بچمون تیری بشه نشد الب ... وااای خدای من😂😂😂😂من هر چی فکر کردم بچم متولد چ ماهی بشه ب نتیجه نرسیدمبخاطر همین بچه نمیخوام😁😁تازه لباسشم خریدم مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
آش_رشته3934 عضویت: 1395/05/11 تعداد پست: 26812 اسی جان خیلی عجله داری برا زایمانا البته درکت میکنم شرایط خیلی سختیه منم منتظرشم اما نه به ا ... پفک نمکی قدیمی هستی؟ دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘