jobaraan مدیر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 857 عنوان چرا نی نی نمیاد کسی میدونه چیکار کنم روزی یه ساعتم پیاده روی میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 65 پست وااای هرچی پیاده روی کردم تاثیر نداشته دل وکمرم درد میگیره ولی ریز پریودی انگار بچه م جا خوش کرده 1398/04/31 | 10:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jobaraan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 857 از نوع تنبل شه خواب الو جیگر رودار تپل مپل اگر بچه خوبی بود که تیر ب دنیا میومد مثل خودم عشق ... اره حس میکنم خیلی ارومه ودل گنده خخخخخخخخ وتا میاد بیاد منو پاره میکنه
jobaraan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 857 سزارین که بد نیس بهش میگن توفیق اجباری بدون درد😁 من میترسم خیلی چون قبلیا طبیعی بود وحشتناک از سز میترسم واسم دعا کنید بتونم طبیعی بیارم ایشاله وگرنه سز برام غول بزرگیه
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32263 اره حس میکنم خیلی ارومه ودل گنده خخخخخخخخ وتا میاد بیاد منو پاره میکنه پوووفمیبینی منم تا یک سال دوسال دیگه تو این وضع فلاکت بارم😁 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32263 من میترسم خیلی چون قبلیا طبیعی بود وحشتناک از سز میترسم واسم دعا کنید بتونم طبیعی بیارم ایشاله وگرنه ... یبار طبیعی اوردی؟ مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
jobaraan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 857 عه چه خوب۳۷هفته واقعا ۴۰هفته خیلیه اره ۴۰ زیاده طبق بچه قبلی باید تا حالا اومده باشه ولی انگار این دل گنده س ونمیاد خدا به دادم برسه
jobaraan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 857 یبار طبیعی اوردی؟ دوبار طبیعی اوردم این بچه سوممه 😋
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32263 باهاش حرف بزن شاید سر عقل اومد...مردادی ها خیلی خوبن😁😁😁😁 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32263 دوبار طبیعی اوردم این بچه سوممه 😋 بسلامتیاگر اخریه سزارین اشکال ندارهبزار یبارم زجر طبیعی نکشی مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
jobaraan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 857 باهاش حرف بزن شاید سر عقل اومد...مردادی ها خیلی خوبن 😁😁😁😁 خیلی خوبن مامانم مردادیه ولی خیلی زود جوش میاره امیدوارم مردادها جوشی نباشن که من ابم باهاشون تویه جوب نمیره مخصوصا الان که بچه مردادیم هم میخواد بشه
پفک،نمکی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 505 اره ۴۰ زیاده طبق بچه قبلی باید تا حالا اومده باشه ولی انگار این دل گنده س ونمیاد خدا به دادم ... 😂😂😂ان شاالله آی ام کاربر قدیمی (سال۹۲)
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32263 دوبار طبیعی اوردم این بچه سوممه 😋 طبیعی برات راحته؟اذیت نمیشی؟وحشتناک نبود؟ مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
پفک،نمکی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 505 خیلی خوبن مامانم مردادیه ولی خیلی زود جوش میاره امیدوارم مردادها جوشی نباشن که من ابم باهاشون تویه ج ... من مردادیم اینقدر ریلکسم که نگوووو آی ام کاربر قدیمی (سال۹۲)
jobaraan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 857 بسلامتی اگر اخریه سزارین اشکال نداره بزار یبارم زجر طبیعی نکشی وای خدا نکنه من اینقد که از سز میترسم طبیعی نمیترسم والا بخدا درد طبیعی میارزشه به ۷ لایه باز کردن شکمممم
jobaraan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 857 طبیعی برات راحته؟اذیت نمیشی؟وحشتناک نبود؟ سخت هست خیلی ولی خب چه کنم فک میکنم بهتره سز هست
پفک،نمکی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 505 باهاش حرف بزن شاید سر عقل اومد...مردادی ها خیلی خوبن 😁😁😁😁 😎😎😎بهله بهله😍 آی ام کاربر قدیمی (سال۹۲)