2777
2789
عنوان

چرا نی نی نمیاد کسی میدونه چیکار کنم روزی یه ساعتم پیاده روی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 65 پست
از نوع تنبل شه خواب الو جیگر رودار تپل مپل اگر بچه خوبی بود که تیر ب دنیا میومد مثل خودم عشق ...

اره حس میکنم خیلی ارومه ودل گنده خخخخخخخخ وتا میاد بیاد منو پاره میکنه 

سزارین که بد نیس بهش میگن توفیق اجباری بدون درد😁

من میترسم خیلی چون قبلیا طبیعی بود وحشتناک از سز میترسم واسم دعا کنید بتونم طبیعی بیارم ایشاله وگرنه سز برام غول بزرگیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حس میکنم خیلی ارومه ودل گنده خخخخخخخخ وتا میاد بیاد منو پاره میکنه 

پوووف

میبینی منم تا یک سال دوسال دیگه تو این وضع فلاکت بارم😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من میترسم خیلی چون قبلیا طبیعی بود وحشتناک از سز میترسم واسم دعا کنید بتونم طبیعی بیارم ایشاله وگرنه ...

یبار طبیعی اوردی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

باهاش حرف بزن شاید سر عقل اومد...مردادی ها خیلی خوبن

😁😁😁😁

دوبار طبیعی اوردم این بچه سوممه 😋

بسلامتی

اگر اخریه سزارین اشکال نداره

بزار یبارم زجر طبیعی نکشی

باهاش حرف بزن شاید سر عقل اومد...مردادی ها خیلی خوبن 😁😁😁😁

خیلی خوبن مامانم مردادیه ولی خیلی زود جوش میاره امیدوارم مردادها جوشی نباشن که من ابم باهاشون تویه جوب نمیره مخصوصا الان که بچه مردادیم هم میخواد بشه

دوبار طبیعی اوردم این بچه سوممه 😋

طبیعی برات راحته؟اذیت نمیشی؟وحشتناک نبود؟

بسلامتی اگر اخریه سزارین اشکال نداره بزار یبارم زجر طبیعی نکشی

وای خدا نکنه من اینقد که از سز میترسم طبیعی نمیترسم والا بخدا درد طبیعی میارزشه به ۷ لایه باز کردن شکمممم