2777
2789
عنوان

چرا نی نی نمیاد کسی میدونه چیکار کنم روزی یه ساعتم پیاده روی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دم کرده کاسنی هم بخور که بچه زردی نگیره خدایی نکرده

باشه عزیزم هرچند دکترم گفت تاثیر نداره البته من بچه م زردی میگیره چه خنکی بخورم چه نخورم زردی تو خون هست چون بچه های قبلیمم داشتن 

باشه عزیزم هرچند دکترم گفت تاثیر نداره البته من بچه م زردی میگیره چه خنکی بخورم چه نخورم زردی تو خون ...

منم چون بچه اولم داشت حدس میزنم این یکی هم میگیره زردی

خالق هستی، مواظب جوجه کوچولوی من باش😊😊
تخم شوید خوبه به نظرتون  روغن کرچک خوبه تاثیر داره خطر که نداره

روغن کرچک بچه مدفوع میکنه توصیه میکنم نخوری

من سر پسرم خوردم یروز قبل از موعد اتفاقی رفتم بیمارستان نوار قلب گرفت بد بود بستریم کردم با آمپول فشار،،کیسه آب که زدن گفتن بچت مدفوعه باید سریع دنیاش بیاری

آی ام کاربر قدیمی (سال۹۲)  
اسی جان خیلی عجله داری برا زایمانا البته درکت میکنم شرایط خیلی سختیه منم منتظرشم اما نه به ا ...

نه عزیزم من طبق زایمانهای قبلیم با ۳۷ زایمان میکردم ولی این ۳۸ رد کرده وهنوز دنیا نیومده واسه این نگرانم 

آره بزار روند خودشو طی کنه به موقع خودش میاد

دکترم گفت تا ۴۰ بهت زمان میدم یعنی دقیق ۱۳ روز دیگه ولی خب میترسم که طبیعی اتفاق نیوفته وسز بکنم ومنم میترسم 

وای خیلی سخته دیگه نمیتونم یه فینگر بازه قراره برم دوباره معاینه نمیدونم تغییری کرده یا نه 

از نوع تنبل شه

خواب الو

جیگر

رودار

تپل

مپل

اگر بچه خوبی بود که تیر ب دنیا میومد

مثل خودم عشق بود😁

مردادی ها ارررررررررومن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دکترم گفت تا ۴۰ بهت زمان میدم یعنی دقیق ۱۳ روز دیگه ولی خب میترسم که طبیعی اتفاق نیوفته وسز بکنم ومن ...

سزارین که بد نیس

بهش میگن توفیق اجباری

بدون درد😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا