2777
2789
عنوان

کمک فوری هفته 25 بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که راهنمایی کردی من ساعت 12نوبت دارم میرم میگم سونو شکمی انجام بده

نگران نباش انشالا چیزی نیست عزیزم من  حاملگی پر خطر بود جفت پایین داشتم هماتومم داشتم تا یه مدت همش لکه بینی داشتم و درد

فقط میگفتن کار سنگین نکن و استراحت کن ولی من شرایطشو نداشتم بالاخره تمام شد خدا رو شکر

نگران نباش انشالا چیزی نیست عزیزم من  حاملگی پر خطر بود جفت پایین داشتم هماتومم داشتم تا یه مدت ...

عزیزم شماچندوقت طول کشید هماتوم دفع شد. منم هماتوم دارم خیلی میترسم. من دوهفته استراحت مطلقم

نگران نباش انشالا چیزی نیست عزیزم من  حاملگی پر خطر بود جفت پایین داشتم هماتومم داشتم تا یه مدت ...

عزیزم من دوتا سقط داشتم

این بارداری سوممه هماتوم داشتم 13هفته جذب شد الان هم تهدید به زایمان زودرس

شاغل هم هستم 

برام دعا کنید 

لطفا برا سلامت نی نیم صلوات بفرستید. ممنون.این بارداری سومم هست دوتای قبلی سقط شدن
عزیزم من دوتا سقط داشتم این بارداری سوممه هماتوم داشتم 13هفته جذب شد الان هم تهدید به زایمان زودرس ...

عزیزم منم یک سقط داشتم الانم با ای وی اف حامله شدم. خیلی نگرانم. هماتوم من بزرگ 50م.توهفته11به خونریزی افتادم که سونوگفت هماتوم داری. الان دوهفته استراحت مطلقم. ولی هنوزلک میبینم. شماتاکی لک داشتی؟ هماتوم سایزش چقدبود؟ 

عزیزم من دوتا سقط داشتم این بارداری سوممه هماتوم داشتم 13هفته جذب شد الان هم تهدید به زایمان زودرس ...

شماامپول پرولوتون یافمولایف استفاده میکنی؟ از زایمان زودرس جلوگیری می کنه

عزیزم منم یک سقط داشتم الانم با ای وی اف حامله شدم. خیلی نگرانم. هماتوم من بزرگ 50م.توهفته11به خونری ...

من تا 12هفته لک داشتم آمپول کلگزان میزدم و قرص آسپرین.

کلا یه دونه پرولوتون زدم

وهرروز هم شیاف پروژسترون

لطفا برا سلامت نی نیم صلوات بفرستید. ممنون.این بارداری سومم هست دوتای قبلی سقط شدن