2777
2789

سلام من قبلا کاربر خاموش بودم اما بنا به مشکلاتم تصمیم گرفتم عضو بشم.

خانوما من دخترم 17 سالشه و افسردگی گرفته و حالش واقعا بده

میخواستم اگه میشه یه روانشناس با تجربه و کاربلد و خوب توی شهر همدان بهم معرفی کنید. روانشناسی ک واقعا درمان کنه چون مشکله دخرتم حاده 

مرسی

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون

خانوما اگه واقعا کسیو میشناسین کمکم کنین

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باور کن نمیشناسم وگرنه بهت میگفتم

مرسی همینکه به این تاپیک توجه کردی ممنونم ولی اگه کسی به ذهنت رسید حتمن بهم بگو چون واقعا مشکل دارم

دكتر صمدي 

عاليه 

مادر من افسردگي و ناراحتي اعصاب داشت 

خداروشكر مشكلش رو حل كرد

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
دكتر صمدي  عاليه  مادر من افسردگي و ناراحتي اعصاب داشت  خداروشكر مشكلش رو حل كرد

آها مطبش کجاست میدونین؟؟؟