2777
2789

سلام مامانای گل ...لطفا اونایی که تجربه بارداری داشتین بگین.. من دیروز موعد پریم بوده ولی هنوز نشدم‌.. دیروز بیبی گذاشتم منفی بود ... ولی ازدیشب تا حالا کمرم از پشت داره دونصف میشه و حالت تهوع دارم و وقتی می ایستم حس میکنم رحمم داره میفته و درد میگیره.. لکه بینی هم نداشتم.. یعنی ممکنه به نظرتون باردار باشم

علائم باداري عين پريوده فرقي باهم ندارند جز خونريزي

پس به علائم اينجوري توجه نكن احتمال بارداريت 50 درصده البته چون بي بيت منفي شده ميا دزير 50 درصد

ايشاله باشي

اما ارگ نبوديم هرگز دنبال اين علائم نباش جز سرخوردگي جيزي ندارن

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زمانیکه تو اقدامی هر چیزی ممکنه میبینی درست ماهی که اصن انتظار بارداری رو نداری باردارشدی.ان ش ...

نه تو رو خدا اینطور که خیلی بده همینجوریشم آدم کلی تو شک و استرس،میفته

علائم باداري عين پريوده فرقي باهم ندارند جز خونريزي پس به علائم اينجوري توجه نكن احتمال بارداريت 50 ...

اخه تو این دوروز شاید بیشتر از 60 بار  مثانمو تخلیه کردم یک هفته هم هست اشتهام هزار برابر شده انگار که معدمو سوراخ کرده باشن...واقعا مسخرس اگه همه اینا الکی باشه 😥🙁🙁

اخه تو این دوروز شاید بیشتر از 60 بار  مثانمو تخلیه کردم یک هفته هم هست اشتهام هزار برابر شده ا ...

اره اينا همش نشونه پريود هم ميتونه باشه ضمن اينكه چون منتظر بارداري هستي  بيشتر خودشونو نشون ميدن اما دلتو بهشون خوش نكن چون بدجور سرخورده ميشي

بارها گفتم علائم خر است

اينجام الكي سوال نكن تجربه منه:

اينجا حتي بگي از جلو عكس شوهرم رد شدم الان علائم دارم يكسري ميگن واااي اره ماهم اينجوري باردار شديم والكي دلتو خوش مكينن بعد كه پريود ميشي دنيا رو سرت خراب ميشه

اگه تا فردا پريود نشدي دوباره بي بي بزن

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

منم دوروز دگ موعد پریمه.الان بیبی زدم منفیه.

عزیزم ناراحت نشو اگ حامله بودی روز پری هم بیبی متبت میشد.منم اگ حامله بودم حداقل هاله مینداخت بیبی اما نشد 😢

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤