2777
2789
عنوان

بچم چرا یه دیقه یه جا بند نمیشه😕

2952 بازدید | 32 پست

ماشاالله بگم حتی ده دقیقه نمیتونه بشینه سه سال و نیمشه سر سفره هم که مجبوره بشینه مدارم طرز نشستنشو عوض میکنه یا وول میخوره کلا تحرک داره قضیه چیه همه همینن؟

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من همسن پسر شماست  ولی یه جا بند میشه😂😂😂😂😂 من هم نگران تحرک کمش هستم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

یا بیش فعاله 

یا خیلی انرژی داره 

یاااشایدم انگل داره دختر من ی مدت بیقراری میکرد دندون قروچه میکرد حتی شبا هم همش جابه جا میشد دکتر قرص داد خوب شد 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
پسر من همسن پسر شماست  ولی یه جا بند میشه😂😂😂😂😂 من هم نگران تحرک کمش هستم

وای باورت نمیشه یه رستوران میریم یا شعر میخونه و خودشو تکون تکون میده یا هی خودشو سر میده میاد پایین از صندلی هی میره بالا.خونه هم همینه ماشالا یه ثانیه اروم نمیشینه دروغ نگم ده دقیقه اول کارتون دیدن دراز میکشه اونم هی پاهاشو با ریتم اهنگ کارتون تکون میده یعنی گوشت به تنش نمیمونه انقدر تحرک داره

یا بیش فعاله  یا خیلی انرژی داره  یاااشایدم انگل داره دختر من ی مدت بیقراری میکرد دندون ...

تست انگل داده تازگیا نداره بخاطر لاغریش دکتر داد.خوراکی های خیلی انرژی دار میدم هر دو ساعت یا هر یک ساعت بهش.ولی فعالیتشم زیاده ولی تمرکز داره و باهوشه شنیدم بچه های بیش فعال تمرکز ندارن