2777
2789
عنوان

بچم چرا یه دیقه یه جا بند نمیشه😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2954 بازدید | 32 پست
دختر من سر سفره و پای تی وی هم نمیشینه و حتی تو ماشین هم میخاد بره فقط

دقیقا😂😂😂 تو ماشینم صندلی عقب تحرک داره بازی میکنه

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای باورت نمیشه یه رستوران میریم یا شعر میخونه و خودشو تکون تکون میده یا هی خودشو سر میده میاد پایین ...

خدا حفظش کنه ولی بچه من ارومه بزرگه هم همینجوریه کلافه ام کردن من دوست دارم بازی کنن اما اینا فقط کارتون میبینن فقط خوابیدن جلوی تلویزیون

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

عزیزم 

ماشالله

دختره یا پسر؟

ببین اصلا دکتر و...نبرش اصلا،چون بهش دارو میده و این دارو ها خیلی بده بچه بهشون اعتیاد پیدا میکنه و باعث میشه هوش و ذکاوت‌و‌خلاقیت بچه توقف کنه و رشد نکنه

و دیگه اینکه خودت چیزایی ک تحرک زباد میکنه بهش نده بخوره مثل قهوه و...تو اینترنت بسرچ

خیلی خدا روشکر کن ک بچت شیطونه،بچه ای ک شیطونی نکنه بچه نیست ک

و عزیزم ناراحت نباش بچه های شیطون وقتی بزرگ میشن،جای شیطنتشون میدن ب عقلشون و جزو عاقل ترین های هم سن و سالهاشون قرار میگیرن البته اگه بهشون بها داده بشه و جلو رشد و شکوفه شدنشون گرفته نشه،اگر تو اطرافیان نگاه کنید هم متوجه میشید

بچتون خیلی انرژی داره باید کاری کنه انرژیش کم بشه با بازی و...ن قرص و دارو

اینا را از خودم نگفتم 

من دوره هاشو گذروندم و دقیقا استادمون اینا را کفت

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...
فک کنم بیش فعاله تمرکزش خوبه؟؟؟؟

تمرکزش عالیه گوش میده و یاد میگیره حتی اهنگای ترکیه ای که من گوش میکنم رو غلط غلوط حفظه زمزمه میکنه باهوشه ولی همون نشستنش پشت میز تحریر واسه نقاشیم با وول خوردنه

حتی جلوی تلویزیون؟؟ اخه دخترم اینطوره ولی جلو تلویزیون دیگه  پانمیشه یاسرسفره

جلو تلویزیون دراز میکشه ولی در اونوحالتم تکون میخوره مثلا پاهشو میندازه رو هم بعد جفتشو میگیزه بالا بعد میچرخه در خسین کارتون دیدن ازین کارا میکنه یه اهنگم بزنه دراز کشیده بندری میرقصه.سر سفره هم چون قانونه میشبنه بلند نمیشه ولی مدام خودشو شکل میده کش و قوس میده.جای غریبه بریم میشینه اروم زیر چشمی به غریبه ها نگاه میکنه نیم ساعته میگه خسته شدم بریم.اسباب بازیاشم خراب نمیکنه یعنی شلوغ خطرناک نیست فقط میخواد برقصه و بدو بدو کنه و هی بدنشو تکون بده😕

بیزحمت واسم دعا کن خدا هم بهم بچه سالم صالح و شیطون بده  خیلی دلم بچه میخاد من عاشق بچه هام😍

عزیز دلم یه همچین شیطونی رو از خدا برات میخوام از ته ته قلبم و میدونم زود دریافتش میکنی شک نکن

عزیزم  ماشالله دختره یا پسر؟ ببین اصلا دکتر و...نبرش اصلا،چون بهش دارو میده و این دارو ها خی ...

نه خانومم من هرگز بهش دارو نمیدم و ناراحت نیستم فقط یه نگرانی دارم اینکه خب چاق نمیشه انقدر تحرک داره همین الانشم کلی کمبود وزن داره.برنامه روزانه براش درست کروم بدو بدو کردن و دوچرخه و ترامپولین و و و انرژیشو تخلیه میکنم و خودت حدس بزن چه انرژی از من میره مدام بازی و رسیدگی میخواد گاهی تمام بدنم درد میگیره ببین الان خوابه کلی من از بس باهاش سرو کله زدم سر و بدنم درد میکنه تا میاد خوابم ببره هفت صبح بیداره😂😂😂😂 

با تمام سختی هاش بازم تا اخر عمرم کمر بسته در خدمتشم.انشاالله به درد من گرفتار شی😉😍😍

نه خانومم من هرگز بهش دارو نمیدم و ناراحت نیستم فقط یه نگرانی دارم اینکه خب چاق نمیشه انقدر تحرک دار ...

وای چ زیبا 

خدا انشالله واست حفظش کنه و خیرشو ببینی

ممنون‌گلم ❤️😍

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...
جلو تلویزیون دراز میکشه ولی در اونوحالتم تکون میخوره مثلا پاهشو میندازه رو هم بعد جفتشو میگیزه بالا ...

پس بچمون حالش خوبه 

فقط قرتوکمرشون فراوونه🤣🤣

اصلابهش گیرنده بزارکارشوبکنه شایداینجوری میخادانرژیشوتخلیه کنه

باشگاه بزارش

دخترمنم همسنشه بازاین عاشق پاره کردنوقیچی کردن کاغذه دیگه میزارم جلوش میگم بیفت بجونشون🤣

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

نه خانومم من هرگز بهش دارو نمیدم و ناراحت نیستم فقط یه نگرانی دارم اینکه خب چاق نمیشه انقدر تحرک دار ...

چندکیلویع؟؟

دخترمن یازده دوازه بیشتزنیست

متولدچه سالیه پسرت؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

چندکیلویع؟؟ دخترمن یازده دوازه بیشتزنیست متولدچه سالیه پسرت؟

سه سال و نیمشه چهارده کیلو به زور شاید هم کمتره خیلی لاغره هم بدغذاس هم پر تحرک.کلا در حال راه رفتنه اصلا دو دیقه نمیشینه که گاهی میگیرمش میگم مامان یه نفس بگیر بازم وول میخوره از بغلم در میره