2777
2789

بچه ها ما چهار ماه پيش رفتيم سر زندگيمون و بنا به دلايلي عروسيمونو قراره ماه بعد بگيريم، من لباس عروسمو دوختم

فاميلاي همسر من خيلي خيلي خيلي اهل قيافه و پز دادن هستن و اينكه ما تو فاميل همسرم سه تا عروس عقدي بوديم ك عروسيامون پشت هم افتاده يكيشون هشت ماه پيش عروسيش بود ماه بعد عروسي منه و ده روز بعد من عروسيه اون يكيه( اون دوتا جاري هستن)

من خب خيلي ساده تر از اون دو تا ميگردم و كلا مدلامون باهم فرق داره، كلا هم اونا خيلي اعتماد بنفس بالايي دارن و خود برتربينن  

امروز لباس عروسمو ك تحويل گرفتم خواهرشوهرم گفت واي لباس عين لباس رهاست كه( هموني ك هشت ماه قبل عروسيش بوده) 

من عروسيه اون دعوت بودم ولي اصلا لباسشو يادم نبود 

الان همه لابد ميگن من رفتم از اون تقليد كردم بعد از تو اينستاش عكس عروسي اونارو نشونم داد ديدم راس ميگه خيلي شبيهن 

چكار كنم آخه خيلي ضايعست بنظرتون؟ اصلا ديگه دلم ب لباس نيست الان همه ميگن اين همه لباس اين رفته عين لباس اونو دوخته آخه تالارمون و آتليمون هم يكيه البته كلا تو شهر ما فقط دوتا آتليه خيلي خوب هست و تالارم ك تنها تالاريه ك ب ظرفيت مهموناي ماها ميخورد 😞😞😞😞

اين چه حرف است كه در عالم بالاست بهشت؟ هركجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم مهم اينه ب خودت بیاد... حتما ب تن شما طور ديگه ميشينه... مبارکت باشه... عکسش بزار 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

بيخيال بابا

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

چيزي بپوش ك دوست داري ك بدلت نمونه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊