2777
2789
عنوان

کسی خون بنده ناف بچشو نگهداری کرده تو. موسسه رویان؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماهیانه ۱تومن ب ما گفت دکترم منم همونجا پرونده رویانو تا کردم گذاشتم زیربغلش والا مگه چخبره😒

😑😑😑 عزیزم سالی ۳۰۰ هزار تومن

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
بدرد نمیخوره من شرایطشو خوندم اصلا نمیارزه و فقط ده سال  اکی هست

۲۰ الی ۳۰ سال بستگی ب کیفیت نمونه داره 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
بند ناف و دیر متوجه شدیم نمیدونستیم اما دندون خواهرزادمو نگه داشتیم تو شیشه😕نمیدونم باید کجا بدیم ...

دندون چه استفاده ای داره؟ 

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست

من 27 دی 97 قرارداد بستم برای بچه اولم

هزینه اولیه 3200000تومان

و از سال بعدش یعنی دی 98 صدهزار و خورده ای دقیق یادم نیست.

یه سری شرایط داره مثلا تو یک سال قبلش حجامت نکرده باشی....

به دکتر ژنتیکم گفتم گفت مثل یه جور پس انداز میمونه خوبه اگر انجام بدید.  دکتر زنانم هم همین حرف رو زد.

باید تو هفته 37 بارداری بری رویان و لازم نیست قبلش جایی بری

تو اینترنت بزنی همه اطلاعاتی رو که بخواین تو سایت رویان زده.

من عاشق همسرم و دخترم هستم.    
ما یادمون رفت وگرنه میخواستیم انجام بدیم  ولی بعدش بهمون گفتن اینجا زیاد ب درد نمیخوره

من یکی از اقوام نزدیک همسرم سرطان خون شدیدی داشت ک فوت شد 

همون موقع ها یه نفر پیشنهاد داد. گفت بند ناف و خونشو نگه دارین برا پیشگیری 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
من 27 دی 97 قرارداد بستم برای بچه اولم هزینه اولیه 3200000تومان و از سال بعدش یعنی دی 98 صدهزار و ...

اخه چطوری از سال ۸۸ تا الان ده تا پست داری فقط 😂🤔 

نکنه حذف کردی خواهر ؟

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

من یکی از اقوام نزدیک همسرم سرطان خون شدیدی داشت ک فوت شد  همون موقع ها یه نفر پیشنهاد داد. گف ...

نمیدونم والا هرگی یه چیز میگه 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4