2777
2789
عنوان

اشپز خونم قبل بعد تمیر شدن همراه با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2981 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههه سه روز دارم تمیر میکنم داخل کابینتا چقددد تمیر کردم نگوو اشپزخونرو شستم😢

میدونم ولی اخرش اون فرشه خیلی خوشگل کرده همه جا رو. خیلی کار خوبی کردی عوضش کردی. خیلی نازه.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
ماه بعد اثاث کشی داریم مستاجریم . موندم کف اشپزخونه ی اونجارو چ کنم ک هی دستمال دستم نباشه مادر شوهر ...

یه خشک کن بزار عالیه تا غذا درست کردی با یه لیوان کوچک کفش آب بریز با خشک کن بکش دیگه چسبناکی و کثیف نمیشع و مو ها جمع میشن بعذ یه دستمال بکش 

چ هالی بزرگی😃😃😃😃

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
میدونم ولی اخرش اون فرشه خیلی خوشگل کرده همه جا رو. خیلی کار خوبی کردی عوضش کردی. خیلی نازه.

ممنون عزیزم 😍اول اینو گرفته بودم دوباره گفتم برم یه چیز کوچیکتر بگیرم ولی بعد یه سال پشیمون شدم دیگ باز پهنش کردم

باید همین کارو کنم . پذیرایی رو هم شما موکت میکنید ؟ 

اره بخدا من کردم با بچه چطور میتونم دستمال خیس دستم باشه یبار با سر میان زمین

تیکر بارداری نیست دعا کنید ب خاستم برسم خواهش میکنم یه صلوات مهمونم کنید😍😍😚😚😚😚
ممنون عزیزم 😍اول اینو گرفته بودم دوباره گفتم برم یه چیز کوچیکتر بگیرم ولی بعد یه سال پشیمون شدم دیگ ...

پذیراییتم خوب کجا زندگی میکنید خوب خونه ی بزرگی داری😍😍😍

تیکر بارداری نیست دعا کنید ب خاستم برسم خواهش میکنم یه صلوات مهمونم کنید😍😍😚😚😚😚