2821
2789
عنوان

بنظرتون کارم اشتباهه؟؟؟

159 بازدید | 19 پست

سلام دوستان. منوشوهرم 4 سال نامزد بودیم تو این چهارسال خیلی کم پیش اومد که باهم باشیم شوهرم بیشتر با دوستاش بود و هروقتم من گله میکردم بحثمون ب دعوا می‌کشید و این برا من شد یه حسرت بزرگ تو زندگیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو اون چهار سال فقط ماهی یکبار اون میومد خونمون و ی بارم من میرفتم خونشون دیگه تفریح و گردش و مسافرت و همه چیش با دوستاش بود. دوستاشم اونموقع مجرد بودن

حالا من هر وقت ک دلم میگیره یا کسی رو از فامیلا میبینم ک نامزدن و باهم دارن خوش میگذرونن ب شوهرم میگم خوشبحالشونو تو هیچوقت نذاشتی منم این روزا رو ببینم و از این جور حرفا 

تازگیا یکی از همون دوستاش نامزد کرده تا قبل عقدش از ساعت 8 شب زنگ میزد ب این حرف میزدن تا 12 اصلا هم نمی‌گفت مزاحم زندگی این نشم ولی بعد عقدش اصلا زنگ نزده اینم زنگ میزنه اون زودی میپیچونه و میگه پیش خانومم دیگه اینو گذاشته کنار و همش پیش نامزدشه

امروز با هم دعوامون شد منم دوباره اون قضیه رو پیش کشیدم و گفتم دوستت تا وقتیکه مجرد بود مزاحم زندگی ما بود حالا ک متاهل شده ولت کرده تو بخاطر اون دوستت منو از بهترین روزای زندگیم منع کردی حالا ببین ک اون چ جور چسبیده ب زنش و تو رو ول کرده

اونم اعصابش خورد شد و بهم سیلی زد پنکه رو هم زد شکوند و گفت همش اینجور چیزا رو میزنی تو سرم دیگه خسته شدم از غر زدنات حتی میخاست زنگ بزنه به بابام. ب نظر شما الان من مقصرم؟ 

گذشته ها که گذشته در ضمن غر بزنی که الانم تو رو ول می کنه میره باید پیش تو انقدر بهش خوش بگذره که خو ...

بخدا دوستاش اصلا نمیذاشتن هر وقت قرار میشد باهم بریم بیرون کلی خوش بودیم تا میومدم آماده شم همینکه دوستش زنگ میزد میگفت بیا زودی قرارش با منو کنسل می‌کرد و میرفت پیش اونا الانم همینه نمیدونم چیکار کنم دیگه اصلا 

اونم اعصابش خورد شد و بهم سیلی زد پنکه رو هم زد شکوند و گفت همش اینجور چیزا رو میزنی تو سرم دیگه خست ...

حق که داشتی و داری . ولی الان دیگه پیش اوردن این حرفا چیزی رو درست نمیکنه ‌ سعی کن حالا که پیش همید قدر همو بدونید . خوب نیست بابات از این جزییات خبر داشته باشه 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .

ببین عزیزم بعضی از مردها هر کاری هم بکنی رفیق بازن وبا دوستاشون بیشتر از خانواده بهشون خوش میگذره اینکه شوهرتو محروم کنی کار درستی نیست توام سعی کن خودتو جوری سرگرم کنی که انقدر بود ونبود شوهر برات مهم نباشه باهم حرف بزنید که برای دوستاش وتو هردو وقت بذاره  

حق که داشتی و داری . ولی الان دیگه پیش اوردن این حرفا چیزی رو درست نمیکنه ‌ سعی کن حالا که پیش همید ...

دست خودمم نیستا بعضی وقتا میگم دیگه گذشته ها رو نکشم وسط ولی خداییش دوران عقد مگه دیگه برمیگرده فقط حسرت شد واسم اون روز دوستش رو دیدم آتیشی شدم امروز سرش خالی کردم نمیدونم چ جوری از دلم بیرون کنم اون روزا رو

اونم اعصابش خورد شد و بهم سیلی زد پنکه رو هم زد شکوند و گفت همش اینجور چیزا رو میزنی تو سرم دیگه خست ...

امان از دستت خب چرا سرزنشش میکنی یه عادتی کرده که با دوستاش باشه چرا چون اونا غر نمیزنن گله نمیکنن فقط سعی میکنن باهم خوش باشن. حالام که اون دوستش شرش کم شد به جا اینکه هیچی نگی و خوشال باشی اومدی بهش تیکه انداختی اون خودشم متوجه شده بوده دوستش داره میپیچوندش بابت همین تا که تو گفتی از کوره در رفت. انقد غر نزننننن ببین چجوری ترجیح میده همه جا با تو باشههههه

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
2825
2823
2791
2779
2792