2777
2789
عنوان

اهمیت وجود مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 44 پست
توافقی هست . هر چقدرم زیاد باشه دادگاه تا ی مقداری برات معین می‌کنه . همه جوانب مرد رو در نظر میگیرن ...

ولی اکثرا وقتی مرد بی دلیل بخواد طلاق بده همش تعلق میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیگم وجود مهریه خوشبختی میاره

اما وجود اهمیت داره

اونایی که میگن ما میخوایم طرف واسه خودمون دوستمون داشته باشه بیخوده

من هیچ توقع مالی تو زندگی از شوهرم ندارم 

ولی تو قضیه مهریه خیلی جدی بودم و هستم 600کردم 200تاش عندالمطالبه تازه به نظرم بازم کمه

خواهرشوهر من 1سکه مهرشه شوهرش اینقد پورو هست که نگوهرکار دوس داره میکنه اینم اگه حرفی واسه اون مرد خیلی راحته یک سکه چیه اخه

روز عقدش این خر شده تعداد سکه سال تولدش رو تبدیل کرده به یه سکه .فقط واسه اینکه مثلا عشقشو ثابت کنه

حالا بعد چندین سال خواهر شوهرم بهش گفته اگه بگم بیا 100تا سکه اش کن میکنی 

اونم گفته نه خیلی راحت

و اون حالا راضی نیست که عشقشو ثابت کنه

زن باید پشتوانه داشته باشه

مرد گه بد باشه زن خیلی سخته بره خونه باباش 

باید پولی داشته باشه حداقل بتونه یه خونه داشته باشه یه خرجی داشتشه باشه

مهریه واجبه خیلی زیادش هثم واجبه

پدرم معتقد هست ازدواج معامله نیست. این عدد هم خودش انتخاب کرد. اما من واقعا ناراحتم... بعد پنج سال ...

تو عوض اینکه زندگیتو بکنی داری ب مهریه فکر میکنی؟ 

سال تولدت هم بود  دادگاه بهت نمیداد. 

تا ی مقداری بهت تعلق میگیره . مگر اینکه شوهرت خیلی پولدار باشه

پدرم معتقد هست ازدواج معامله نیست. این عدد هم خودش انتخاب کرد. اما من واقعا ناراحتم... بعد پنج سال ...

بازم میگن باریکلا به پدرتون

واقعا چرا مهمه برات

من اصلا نمیدونم چند تا سکه هست مهریه ام یعنی بعد از 10سال یادم رفته کلا

مهریه من سه دانگ آپارتمان بوذ که پدرشوهرم خرید سه دانگشم به نام همسرم زد و توش زندگی میکنیم، ولی با این حال وقتی دعوامون میشه و بحث طلاق شوهرم خیلی راحت میگه مهریتم که گرفتی ناراحتی طلاق بگیر، این حرفش خیلی عذابم میده

هر چیز که در جستن آنی،آنی
من اصلا به مهر اعتقاد ندارم ..اصلا  دلیلشم اینه که من شاعلم و درامدم خوبه و خودم زندگیمو ساختم ...

تو شرایط شما مسلما مهر بی ارزشه،ولی برا کسایی که شغل و پشتوانه ندارن ضروریه بودنش

نه ببین شرایط خودت رو با بقیه مقایسه نکن بعضی از اقایون واقعا اذیت میکنن حاضر نمیشن  طلاق بدن ...

عزیزم اینجا از مهریه بحث شد ..نه حق طلاق 

دقیقا گرفتن شروط ضمن حق خیلی مهم تره تا سکه 

البته نه واسه همه 

و کسی که به مهر بسیار معتقد هست پس باید با اینکه شوهر بگه نرو و نیاا و اینکارو کن یا نکن هم مشکلی نداشته باشه ..یا باسد سنتی فکر کرد یا کامل مدرن ...گیر کردن بین سنت و مدرنیته یکی از بدبختیاای الان هست 

بازم میگن باریکلا به پدرتون واقعا چرا مهمه برات من اصلا نمیدونم چند تا سکه هست مهریه ام یعنی بعد ا ...

آخه تو زندگیت به مشکلی نخوردی عزیزم.

همسر من جدیدا خیلی اذیتم میکنه.

همش میگه خونه و ماشین رو جای مهریه ت بهت میدم. پسرم رو میبرم.

اگه سال تولدم بود نمی تونست به این راحتی این حرف رو بزنه.

من نمیگم وجود مهریه خوشبختی میاره اما وجود اهمیت داره اونایی که میگن ما میخوایم طرف واسه خودمون دو ...

من کاملا با شما موافقم،چون مرد حتی مجنونم باشه امکان عوض شدنش هست

مهریه من سه دانگ آپارتمان بوذ که پدرشوهرم خرید سه دانگشم به نام همسرم زد و توش زندگی میکنیم، ولی با ...

خوبه که خونه به نامتونه،ولی بهتره کنارش سکه هم باشه که مرد یکم دست و پاشو جمع کنه

من اصلا به مهر اعتقاد ندارم ..اصلا  دلیلشم اینه که من شاعلم و درامدم خوبه و خودم زندگیمو ساختم ...

واسه ترس نیست ولی اگه خدایی نکرده مردی ذاتا بد باشه

و به فکر خیانت باشه یا شیطون بره زیر پوستش

یا اصلا خوب باشه یه زن بد کاره بیوفته پاش و علاقه به وجود بیاد

مطمئن باش به اولین چیزی که فکر میکنه طلاق و مهریه زنشه و اینکه اگه ببینه مهریه ای نیست یا کمه خیلی راحت زندگی از هم میپاشه ولی اگه زیاد باشه مرد به فکر میره که نمیتونه بده و برمیگرده خیلی مواقع به زندگیش

شاید بگی دراصل مردی که اینجوره و میره دنبال کسی اصلا لیاقت زندگی کردن نداره و همون بهتر که بره 

بعله منم خمن عقیده رو دارم 

ولی خیلی وقت ها تو بعضی شرایط یه اتفاق ناخواسته ممکنه باشه و یه علاقه ی کوتاه و دلبستگی کوتاه که ممکنه نبود همین مهریه تصمیم رو اون موقع جدی کنه

خوبه که خونه به نامتونه،ولی بهتره کنارش سکه هم باشه که مرد یکم دست و پاشو جمع کنه

دقیقا ، اونم چون پدرشوهرم خریده و همسرم زحمتی براش نکشیده انقد براش بی اهمیته، اگه خودش پولشو داده بود انقد راحت در مورد طلاق حرف نمیزد، در کل مردهای الان خیلی پررو و بی مسولیت شدن،  مهریه بالا باعث میشه یه کم دست و پاشونو جمع کنن

هر چیز که در جستن آنی،آنی

هم خوبه هم بد ،اون خانومی که هیچ پشتوانه ودرامدی که نداره وهمسرشذفوت میکنه وخانوادهدهمسرش میخوان اونو بزارن کنار به نظر من اون موقع خوبه ،یا موقعی که مرد ا زیر ابی میرن و خیلی ادعا دارن شای بشه‌ به عنوان اهرم فشار ازش استفاده کرد .ولی کلا مهریه چه زیاد چه کم ضامن خوشبختی نمیشه .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
واسه ترس نیست ولی اگه خدایی نکرده مردی ذاتا بد باشه و به فکر خیانت باشه یا شیطون بره زیر پوستش یا ...

از نطر من مرد بدذات و خیانتکار همون بهتر که بره ..و برای شخص من اصلا مهم نیست که بره اینجور ادمی ...و دلم میخواد اگر با کسی زندگی میکنم به خاطر خود من باشه نه واسه مهریه و اینکه چون نمیتونه پرداخت کنه بخواد باز برگرده به زندگی..عزیزم من گفتم کارم همینه ..اصلا مهریه باعث ایجاد روابط پایا و گرم نمیشه و اگرم مرد برگرده واقعا چه فایده داره ؟