2777
2789
عنوان

اهمیت وجود مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 44 پست
هم خوبه هم بد ،اون خانومی که هیچ پشتوانه ودرامدی که نداره وهمسرشذفوت میکنه وخانوادهدهمسرش میخوان اون ...

بله ضامن خوشبختی نیست ولی وقتی یه مرد فقط از روی هوس ازدواج کرده و بعد یکی دوسال دلزده میشه با بودن مهریه یکم ادب میشه

از نطر من مرد بدذات و خیانتکار همون بهتر که بره ..و برای شخص من اصلا مهم نیست که بره اینجور ادمی ... ...

عزیزم منم به این موضوع اشاره کردم که گفتم ممکنه شما بگید بهتره همچین مردی نباشه

و به این موضوع هم اشاره کردم که ممکنه در شرایط خاصی اصلا اون مرد یه علاقه زود گذر و گرم به اون خانم داشته باشه و نه یه عشق دائم و همیشگی 

بعدم مردی که توی این شرایط برگرده همچین بی فایده هم نیست البته درصورتی که زنش متوجه نشده باشه

به هرحال زندگی مشترک ممکنه توش خطا و اشتباه باشه درسته خطای بزرگی هست اما اگه مشخص بشه که زن بدکاره دنبال همسر بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نطر من مرد بدذات و خیانتکار همون بهتر که بره ..و برای شخص من اصلا مهم نیست که بره اینجور ادمی ... ...

بعدم اینکه شایدیکی همسرشو خیلی دوس نداشته باشه و خیانتش و رفتنش براش اهمیت نداشته باشه

ولی خیلی از خانم ها همسراشون رو دوس دارن

طلاق و جدایی چه برای خودشون و چه برای خانوادشون جایگاهی نداره و دوس ندارن که بچه هاشون بدون وجود پدر و مادر و در حسرت و اه بزرگ بشن

عزیزم منم به این موضوع اشاره کردم که گفتم ممکنه شما بگید بهتره همچین مردی نباشه و به این موضوع هم ا ...

متوجه هستم ..ولی در مورد خیانت باهاتون مخالفم

خیانت هیچ توجیهی نداره ..و مرد متاهل بسیار مقصر تر از اون زن بدکاره هست ..چون مرد در یک رابطه هست و باید متعهد باشه اما اون زن چنین تعهدی نداره ...فردی که متاهل هست مقصر تر هست چون چارچوب اخلاقیش صفره و اتفاقا تو 90 درصد مواقع فرد بازهم تکرار میکنه..چون صرفا پشیمونی تضمین کننده رابطه نیست .

ادامه زندگی با مرد بدذات و ...فقط به خاطر خودش نیست، یه زن به خیلی دلایل مجبور به ادامه زندگی با همچین مردیه، خود من از خدامه بتونم طلاق بگیرم، ولی نمیتونم و نمیخوام اول به خاطر بچه هام، نه میتونم ازشون بگذرم نه توان مالیشو دارم که بخوام به تنهایی بزرگشون کنم، دوم به خاطر مادرم، خیلی تو زندگی سختی و درد ورنج کشیده نمیخوام غصه منم بخوره، و خیلی دلایل دیگه، اگه مهریه بالا باشه حداقل میشه همچین مردهایی روادب کرد

هر چیز که در جستن آنی،آنی
متوجه هستم ..ولی در مورد خیانت باهاتون مخالفم خیانت هیچ توجیهی نداره ..و مرد متاهل بسیار مقصر تر از ...

بعله موافقم باهات.دقیقا کسی که خیانت میکنه در رابطه متاهلی واقعا یک مریض واقعی هست و امکان دوباره این اشتباه صفر که نیست حتی 100درصد هم هست چون طرف روش توی روی طرف باز شده و میگه یکبار بخشیده منو بازم میبخشه افرین به شما

ولی حرف من چیز دیگه ای هست که فکرکنم شما اشتباه متوجه شدید

من میگم اگه مرد با وجود خیانت و پشیمونی برگشت و دیگه تکرار نکرد که هیچ

ولی اگه تکرار کرد یا اصلا همون بار اول زن دیگه راضی به ادامه زندگی نشد(بسته به روحیات خانم ها عرص میکنم)

به هرحال زن باید پشتوانه ای داشته باشه 

زنی که همه زندگی و جوانی علاقه و احساسش رو گذاشته وقتی با همچین مردی روبه رو میشه علاوه بر اون همه استرس ها باید استرس مالی هم داشته باشه

ولی اگه ممهریه داشته باشه میتونه حداقل ازاین قصیه خیتلش راحت باشه که سربار کسی نیست بعصی خانواده ها زخم زبون میزنن اگه هم نزنن باز زن مطعلقه خودش سختشه بخواد سربار کسی باشه

وجود مهریه رو واسه این عرص میکنم

حالا شما میگی شکرخدا شما خودت کارمیکنی و از پس خودت بر میای 

ولی عزیزم کساسس هم که مثل شما هستن خدا و ادم چه دیده خدایی نکرده مشکلاتی پیش اومد ادم نتونست کار کنه نتونست به هر دلیلی درامد داشته باشه

اونموقع چی؟

ایا سربار بودن و وجود استرس و تحمل اون همه مشکلات

ارزش داره؟مسما که نه

مس بهتره مهریه وجود داشته باشه

من انقد احمق بودم که میگفتم فقط یه سکه مهر میخوام، پدرم قبول نکرد گفت 14 تا، باز  دست پدرشوهرم درد نکنه خوذش سه دانگ آپارتمان انداخت مهرمو  12 تا سکه هم به 14 تای خودمون اضافه کرد، با یه سفر حج، آپارتمانو خرید، مونده 26 تا سکه و سفر حج

هر چیز که در جستن آنی،آنی

مگه مهریه فقط واسه ترمز مرداست

کم ندیدم زن ها حتی مادرهایی که همسرشون میمیره و میندازنش بیرون بدون اینکه چیزی از زندگی که با همسرش دوتایی ساختن!!!! رو بهش بدن

مهریه پشتوانه ی صددرصد زنه 

منم اصرارم سه دنگ خونه بود ولی کسی محل نذاشت   

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
مگه مهریه فقط واسه ترمز مرداست کم ندیدم زن ها حتی مادرهایی که همسرشون میمیره و میندازنش بیرون بدون ...

بله،شاید تا آخر عمر بدرد نخوره مهریه اصلا ولی بودنش دلگرمیه

عزیزم اینجا از مهریه بحث شد ..نه حق طلاق  دقیقا گرفتن شروط ضمن حق خیلی مهم تره تا سکه  ا ...

ببین اینجا جامعه مدرن نیست که بشه مدرن رفتار کرد و مخالف مهریه شد

من شخصا نه مهریه برام مهم بوده نه هست چون نیاز به پشتوانه در اینده ندارم

ولی همه اینطوری نیستن همه امکان کار کردن ندارن همه پشتوانه ندارن

در همون کشورهای مدرن وقتی زن و مرد بخوان جدا بشن اموالشون نصف میشه حقوق برابر دارن درحالیکه اصلا اینجا اینطوری نیست

در جامعه ای که اینقدر همه چی به نفع مرد هاست نمیشه تا این حد مدرن فکر کرد

من به مهریه به عنوان جنبه مذهبی فکر نمیکنم به عنوان حقی فکر میکنم که حداقل زن میتونه داشته باشه درصورتیکه مرد خیلی راحت بخواد طلاق بده و عموم این مرد ها حق کارکردن به همسر نمیدن حتی عده ای هستن که زنشون کار میکنه با هم خونه میخرن ولی حاضر نمیشن خونه رو به نام زن هم بزنن!!

مهریه در جوامع مدرن هیچ لزومی نداره و قطعا اونجا هیچ نیازی بهش نیست

ولی ما داریم ایران زندگی میکنیم بهتره فراموش نکنیم

میشه بگی حتی زنی که الان داره کار میکنه و حقوق داره (که لزوما بالا نیست) اگه جدا بشه باید کجا زندگی کنه؟ وقتی حقوقش نهایت خرج خوراکش رو میده و به این سادگی نمیتونه خونه کرایه کنه؟

آخه تو زندگیت به مشکلی نخوردی عزیزم. همسر من جدیدا خیلی اذیتم میکنه. همش میگه خونه و ماشین رو جای ...

چرا فکر میکنی نمیتونه؟ الان درهرحال اگه مرد نداشته باشه که زندان نمی اندازن؟ نهایت قسط بندی میکنن

درضمن شوهرت متاسافنه نقطه ضعفت رو فهمیده وگرنه این کار رو نمیکنه که از کل زندگیش بگذره