2777
2789
عنوان

چای ساز

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 22 پست
خوبه.مال من استیل مشکیشه 

کاش منم استیل میگرفتم ولی چون وسایلای دیگمم سفید گرفتم اینم سفید برداشتم ...

حالا خواهر شوهرم میگه زشته ... منم دودل شدم

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا تا تازه عروسی نگو مشکل داره بعدا ببر تعمیر‌کار ببینه یا عوض کن

الان میخوام روشن کنم تا ابش میکنم زیرش پر اب میشه میترسم چون با برقه

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند
کاش منم استیل میگرفتم ولی چون وسایلای دیگمم سفید گرفتم اینم سفید برداشتم ... حالا خواهر شوهرم میگه ...

خب وقتی بچینی و همه باهم ست باشن قشنگه منم کل برقیام استیل مشکین براهمین

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند
خب وقتی بچینی و همه باهم ست باشن قشنگه منم کل برقیام استیل مشکین براهمین

انشاالله که قشنگ بشه ...

ممنونم 😍😍

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
انشاالله که قشنگ بشه ... ممنونم 😍😍

اونموقع موقع انقد وسیله زیاده ک اصلا معلوم نمیشه.مطمئن باش قشنگ میشع

انشاءالله مال منم شفا بگیره😂😂😂😂