2777
2789
عنوان

پوست پرتقالی ام -منافذ صورتم بازه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12117 بازدید | 71 پست

پیاز و رنده کن هر روز نیم ساعت بزار رو پوستت بعد یه ماه می فهمی مثله آینه میشه پوستت هم شفاف میشه هم روزنه ها کوچیک میشن هم لک ها رو میبره خلاصه پیاز معجزه میکنه فقط یه ماه هر روز بزار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک عسل و آبلیمو، و موقع آرایش حتما حتما از زیر ساز استفاده کنین

شما استفاده کردی ؟ خوبه ؟ 

چه جوری درست کنم منظورم مقدارشه نسبت هرکدوم 

کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁

منم همينجوريم يه بار از دهنم در رفت به شوهرم گفتم من پوستم پرتقاليه حالا گرفته دستش همش بهم ميگه پوست پرتقالي 😂جلو همه ابرومو برده بخدا

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️
من رفتم دکتر گف بیا لیزر تا ok بشه

پوست و مو فقط نیاز به مراقبت داره محصولات بهداشتی و پوستی اصل از برندای مطرح آمریکا و کانادا و کره و... رو سفارشی میاریم دوست داشتین میتونین پیج و کانالمون سر بزنین صرفا واس تبلیغ نیس خودتون با یبار خرید دوباره میرین سراغ محصول بعدی مراقبت پوست روتین کامل و اصولی میخواد 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

عزیزم سرکه سیب خالص رو با مقدار مساوی آب مخلوط کن. هرشب با پنبه ماساژ بده رو پوستت. بعدش مرطوب کننده بزن. هم پاکسازی میکنه.  هم منافذو میبنده.  هم لایه برداری میکنه روشن میشه. فقط در طول روز ضدآفتاب حتما بزن😊

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺