نمیدونم چرا دوست نداشتم پیتزاشو. شاید چون ایتالیایی بیشتر میپسندم تا امر بکایی
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
بعضی از غذاهای مامانم عالیه.مثل قیمه و قورمه و کوفته و دلمه ش
قیمه های هئیت خودمون
با چیکن استراگانف خودم😍😍😍
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
شمال هستم سمت گیلان بنظرم بهترین غذاها غذاهای شمالی هستن منکه میرم اون دنیا با خوردنشون،مخصوصا اگه دستپخت مامانم باشه ولی ی غذایی اردبیل خوردم خونه کسی اسمش یادم نمیاد ولی خوراک گوشت بود با لوبیا چشم بلبلی و الو....اونم خیلی خوشمزه بودش
دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
نمیدونم چرا دوست نداشتم پیتزاشو. شاید چون ایتالیایی بیشتر میپسندم تا امر بکایی
من خاطره زیاد دارم اونجا بیشتر حالته حسه خوب برام داره
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
من يكبار ماهي شير خونه ي يك خانم جنوبي خوردم خيلي ساله كه از اون روز گذشته ولي هيچوقت طعمش يادم نميره عالي بود ديگه مثل اون ماهي نخوردم هرچي درست كنم اون مزه رو نميده