2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

111 بازدید | 16 پست

سلام بچه خوبین 

آقا من دیگه خسته شدم تا کی باید تو گوشی همسرم ببینم که داره یواشکی تو سرکارش پو رن میبینه 

بهشم میگم انکار می‌کنه 

مشکل من اینه که به من میگه تو خیلی خوشگلی و خوش هیکلی الی بلی جینبلی و فلان 

اما پور ن میبینه به من میگه یه وقت نبینی یه وقت این کار رو نکنی اما خودش مجازه

کسی تا حالا همسرش این طور بوده چیکار کردین درست شده من واقعا بابت این موضوع دارم اذیت میشم

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نمیشی که وقتی با همسرت رابطه داری اون هیکل و و بدن زن دیگه ای تو ذهنش باشه؟

نه..میدونم که نیست

اگرم باشه برام مهم نیست

اخه س ک س رو یه رابطه عاشقانه نمیدونم

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   

اکثرمردامیبینن کاریشم نمیشه کرد

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

راستش اگ منم شوهر داشتم و فیلم .... میدید  واسم مهم نبود اما هروز و هروز ببینه مهمه به خاطر اینکه خودش رو داغون میکنه

و فکر نمیکنم موقع سک   فکرکنه بدنت شبیه کسی دیگس ... و کسی دیگه تجسم کنه ... اگه هم کنه فکرنکنم ب فیلم خاک بر .... ربط داشته باش از طبیعتش میاد .

راستش اگ منم شوهر داشتم و فیلم .... میدید  واسم مهم نبود اما هروز و هروز ببینه مهمه به خاطر این ...

خیلی بهم بر میخوره وقتی همچین فیلم‌هایی میبینه من توی رابطه هیچ کم و کسری نمیزارم

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  
خیلی بهم بر میخوره وقتی همچین فیلم‌هایی میبینه من توی رابطه هیچ کم و کسری نمیزارم

ربطی ب تو نداره ی عادتی ک از قبل از ازدواج واسش مونده

فکرکنم تازه ازدواج کردی 

کم کم فراموش میکنه.

زیاد خودت ناارحت نکن.