2777
2789
عنوان

صندلی غذا کودک

8473 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها. میخوام صندلی غذا بخرم. زیادم نمیتونم هزینه کنم. به نظرتون صندلی غذای دلیجان خوبه؟ انتظاراتمون رو از صندلی غذا براورده میکنه؟ خیلی سبکه؟؟ جوری نباشه که بچه توش شیطنت کنه از اینور اونورش بیفته؟ یا مثلا همش حواسم باشه که کل صندلی با بچه پرت نشه یوقت. لطفا تجربیاتتونو میگید؟ اگه دلیجان خوب نیس چی بگیرم ؟ نمیتونم بیشتر از ۵۰۰ هزینه کنم. دلیجان ۲۵۰ حدودا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من صندلی غذا دلیجان ندارم ولی از نزدیک دیدم خیلی سبکه انگاری داره میشکنه من کالسکه دلیجان رو دارم و اصلا راضی نیستم 

مانده ام در کوچه های بی کسی،سنگ قبرم رو نمیسازد کسی،سوخته ام خاکسترم را باد برد،بهترین یارم مرا از یاد برد
عزیزم من صندلی غذا دلیجان ندارم ولی از نزدیک دیدم خیلی سبکه انگاری داره میشکنه من کالسکه دلیجان رو د ...

واقعا😑😑 به نظرت چی بگیرم که هم امنیت داشته باشه هم خیلی گرون نباشه

واقعا😑😑 به نظرت چی بگیرم که هم امنیت داشته باشه هم خیلی گرون نباشه

من خودم پارسال خریدم نه صد تومن پارچه اش ایرانی هست ولی خود صندلی خارجیه از جمهوری خریدم مارکش رو نمیدونم ولی الان که واجب نیست بخری بزار بچه ات بزرگتر بشه یه ذره دیگه پول جمع کن بزار روش یه چیز خوب بخر 

مانده ام در کوچه های بی کسی،سنگ قبرم رو نمیسازد کسی،سوخته ام خاکسترم را باد برد،بهترین یارم مرا از یاد برد
من تازه حریدمدلیجان خیلی محکمه هنو استفا ه نکردم ولی خوشگله و سبک و راحت 240خریدم

همین که میگی سبکه، امنیت هم داره؟ بچه یه کم ورجه وورحه کنه صندلی نمیفته؟؟ بچه ت چند وقتشه؟