2777
2789
عنوان

صندلی غذا کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 8476 بازدید | 28 پست
من خودم پارسال خریدم نه صد تومن پارچه اش ایرانی هست ولی خود صندلی خارجیه از جمهوری خریدم مارکش رو نم ...

همسرم هم میگه بزار بعد تولدش بگیر دستمون بازتره. ولی من نمیدونم چرا اینجوریم. همش فکر میکنم بعدا ممکنه یه چیزی بشه اصلا نتونیم بگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که میگی سبکه، امنیت هم داره؟ بچه یه کم ورجه وورحه کنه صندلی نمیفته؟؟ بچه ت چند وقتشه؟

نی نی هنو دنیانیومده منظورم براحملشسبکه والا خودم که هی تکونش دادم اینا اصلا با ورجه وورجه نمیوفته چون محافظ داره ولی مدلای دیگه اونطوری بود

سلام دوستان شروع غذای کمکی نوزاد باید از چه سنی شروع بشه ؟

سلام عزیزم.  از پایان ۶ اگر بچه مشکلی نداره. پسر من که ریفلاکس داشت طبق نظر دکترش از چهار و نیم ماهگی کمکی هاشو شروع کردم

من که هم صندلی ماشین .هم صندلی غذا خریدم برا بچم تو هیچ کدوم ننشست .الکی کلی هزینه کردم

پسرم هشت ماهشه. هنوز صندلی ماشینشو نبردیم بزاریم توی ماشین ولی از صندلی غذاش گاهی استفاده میکنم .‌چون پسرم خیلی کم اشتهاست هرجا بشه بهش غذا میدم وگرنه راضی ام از صندلی غذا

پسرم هشت ماهشه. هنوز صندلی ماشینشو نبردیم بزاریم توی ماشین ولی از صندلی غذاش گاهی استفاده میکنم .‌چو ...

عزیزم شما بالاخره دلیجان گرفتی؟کیفیتش خوبه؟من فقط سر تنظیم ارتفاع نشدنش شک دارم نمیدونم مهمه یا ن

عزیزم من تحقیق کردم. اگه خریدی برندهای چیکو، کیکابو و ایکیا بهتره
یه مطلب هم دیدم که بهترین صندلی های غذای کودک رو معرفی کرده. لینکش و براتون میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     
لینکش اینه: برای مشاهده بهترین صندلی غذای نوزاد و کودک کلیک کنید

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟

سلام من دلیجان مدل  کیوت گرفتم راضی ام . قبلش بچه م تو کریر غذا می دادم . امنیت خوبی داره ولی ارتفاع و صندلی ش تنظیم نمیشه ثابت هست . این مدل که بچه ها عکس گذاشتن خیلی خوبه.ولی همین دلیجان کیوت هم کار منو راه انداخت .گاهی وقتا غذای انگشتی میریزم تو سینی ش بازی می‌کنه و می خوره.دیگه نمی خواد هی دنبالش بدوی واسه یه قاشق غذا خوردن

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷