2777
2789

یکم از چیزایی که دارید و از داشتنش خوشحالید بگید قیافه اندام لباس.. فرش.. خوراکی ..اخلاق شوهر..اخلاق مادرشوهر..نمیدونم هر چیییی🤗🤗🤗🤗🤗🙄🙄😎🤐

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔

من یه مادرشوهر توووووپ دارم که انگار دوست صمیمیمه تو همه چی پایست حتی غیبت دخترو شوهرشو میکنم باز پایمه😀😀😉🙄😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مادرشوهرم پز دادن داره اه اه😂

راست میگی خوب پز پسرشو میدم یعنی عشقه عشق😉😉😉😉😉😉😉

خدایی از قشنگی چیزی کم ندارم  زبان زد همه هست زیباییم

اووووووف منو ندیدی پس رنگ چشام و محشره😀😀😉😉😉البته تو البوم وقیح هستم

شوهرم ماهه ،مادر شوهرمم خیلی خوبه، خودمم خوشگلم،بچه های منم خوشگلن جونم برات بگه بازم میتونم پز بدم؟

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

چشای رنگی دارم

پوست خوبی دارم

دماغم خوبه

ابروهام خوبه

مژه هام بلنده

تومدرسه همه ازم تعریف میکنن میگن مهربونی وخوشگلی

درسامم۲۰شاگرداول کلاس بودم ولی ترم دوگندزدم بامعدل۱۹.نیم شاگرددوم شدم

۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍
منو و مامان و خواهرم همسایه همیم

ما همسایه نیستیم یکی دوتا کوچه فاصله داریم تازه از اونجا غذا هم میارم همش😂😂😋

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!