2777
2789

صبح رفتیم دکتر اومدیم خوب بودیم باهم 

غذا رو داشتم براش داغ میکردم اومد هندونه ببره هندونه افتاد رو زمین  گفت با چی تمیز کنم منم تمیز کردم خودم زمینو

گفت چرا حرف نزدی پرسیدم با چی تمیز کنم نه که خودت پاک کنی 

گفت چرا تو سطل زباله پلاستیک نزاشتی گفتم میزارم 

گفت الان هندونه ریخت توش دوباره بشورش منو مسخره کرد سطل زباله رو میشورم

گفت تقصیر تو بود هندونه افتاد زمین سینی رو میز گذاشته بودی منم گفتم تقصیر خودت بود بی دست و پایی

گفت اینجوریه منم گفتم آره

غذا رو براش کشیدم باقالی پلو بود دیشب درست کرده بودم دیگه وقت نشد امروز ماهی سرخ کنم تن ماهیی باز کردم گفت چرا ماهی سرخ نکردی تن باز کردی گفتم وقت نبود تن ماهیی بخوری چی میشه 

یهو قاطی کرد نمکدون زد شکست جارو آورد جمع کنم خوش غذا خورد منم جمع کردم گفت یه هفته یه ماه برو خونه بابات 

تا بدونی اینجا چه بهشتی بوده 

کنارم خاموش کرد کنترل و بالا کمد گذاشت 

کلید خونه هم ازم گرفت اول بعد انداخت رو مبل 

رفت سرکار

منم نشستم یه گوشه دارم گریه میکنم 

خوددرگیری داره😐😐

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله الرحمن الرحیم 

جهان ما بیشتر از اینکه نیازمند دکتر مهندس و دانشمند باشه، نیازمند آدم های مهربون و خوش قلب و خوش خنده است! همونایی که بلدن بخندن و بخندونن، همونایی که بلدن گوش باشن واسه شنفتن درد دلات، چشم باشن واسه دیدن خوشگلیات، لب باشن واسه بوسیدنت وقت خستگیات.  

قاطی کرده یه چیزی گفته ولی بعدن که اومد و آروم شدید بگو کسی اگه قراره بره تویی نه من .دفعه بعدم بگی برو خونه بابات پشت گوشت رو دیدی منم دیدی تا تو بفهمی من چه فرشته ای بودم تو این بهشت!!!

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن