2777
2789

سلام. شما هفته چند رفتین برای سلامت جنین. من تو نت دیدم نوشته هفته 11 تا 13 ولی من هفته 9 هستم دکتر گفت بیا سونو کنم برای سلامت جنین. بنظرتون لازمه جدا برم سونو یا صبرکنم تا غربالگری اول.؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال منم هست تازه انومالی مرحله اول وNtرو برام یه روز نوشته یعنی چی درعرض یه روز دوتا سونوبدم چطوریه کی انومالی رومیدن من چون استراحت مطلقم همه تمام سونوها وازمایشاتم که تا برج۶دارم رو نوشته

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤

خانما ی سوال هفته ۸ و۹ ک میرن واس چک کردن  تشکیل قلب و ساک بارداری ایا صدای قلب جنین شنیده میشه توسط مادر؟

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
سونو ان تی و آنومالی دوتاش یکیه

پس چرا تو دوتا نسخه اس بعد تازه به خانه بهداشت نشون دادم گفت انومالی هفته ۱۸ گفتم بیخیال میرم دوتاشومیدم دیگه ببینم چی میشه

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤
اره عزیزم من هفته شش دو روز بود رفتم شنیدم. 

😍😍😍😍😍😍😍😍

خداروشکرعزیزجان

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸