2777
2789

خانوما من شنیدم وازلین خوبه برا رشد و ضخیم شدن ابروها..یه مدته دارم میزنم هم به مژه هام هم ابروهام اما تاثیرش رو مژه هام بیشتر بود 

حالا بنظرتون چیا خوبه و نتیجه گرفتید؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نتیجه گرفتی ازش عزیزم؟چ مدت زدی

اجی چشات اذیت نمیشه وازلین میزنی؟

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

عزیزم اصلا وازلین نزن. وازلین از مشتقات نفت هستش و بهتره به ابرو و مژه ات نزنی. این لینک رو ببین ا ...

عزیزم این ترکیب روغن اولی ک اضافه کرد چیه؟و اینکه به ابروهامم میتونم بزنم؟میدونی بعد چ مدت نتیجه میده؟

ن عزیزم اصلا مثل روغن نیستش که بریزه و اذیت کنه با فرچه ریمل میزنم

چن وقت زدی خواهری ک تاثیرشودیدی؟

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

عزیزم این ترکیب روغن اولی ک اضافه کرد چیه؟و اینکه به ابروهامم میتونم بزنم؟میدونی بعد چ مدت نتیجه مید ...

عزیزم

اون روغنی که ریخت، روغن کرچک هستش.

بعدم ژل آلوورا و دوتا کپسول ویتامین E

حدود سه چهار هفته بعد نتیجش رو کامل میبینی.

به ابرو ها هم میشه زد. خیلی هم عالیه.

توصیه میکنم این ترکیب رو مداوم استفاده کنی و اونو جزیی از روتین روزانه ات بکنی تا همیشه مژه ها و ابرو های سالم و پرپشتی داشته باشی.

این ترکیب رو توی یخچال نگهداری کن و هر هفته تازه اش رو درست کن تا بهتر نتیجه بگیری عزیزم.

راستی هربار که خواستی ازش استفاده کنی حتما ظرف رو خوب تکون بده تا ترکیباتش خوب باهم مخلوط بشن.

روزی دوبار بزن

صبح ها و شب ها قبل خواب

اگه به ژل آلوورا تازه دسترسی نداری یا به آلوورا تازه حساسیت داری، میتونی از ژل آلوورا آماده سی گل استفاده کنی و یا از ژل بذر کتان استفاده کنی.

شاداب باشی عزیزم🌸🌸🌸🌸

راستی هربار که خواستی ازش استفاده کنی حتما ظرف رو خوب تکون بده تا ترکیباتش خوب باهم مخلوط بشن. روزی ...

مرسییی عشقم ازت چقد تو گلیی اخه😍❤❤

خواهش میکنم عزیزم شاداب و سرحال باشی🌸🌹

رامونا جانم من این ترکیب ابرو ک گفتیو درستش کردم فقط به جاش روغن کرچک روغن بادوم تلخ ریختم چون کرچکم تموم شده بود عیبی نداره که؟بعدم اینکه وقتی صبح خواستم ابروهامو بشورم دوسه تا تار ابروم کنده شد طوری نیست؟