kimiaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 150 عنوان ماه چندم بارداری 90 بازدید | 10 پست خانمها من الان تو ۳۰هفته و ۴روز هستم میشه بگید چطور حساب کنم ماه چندمم؟طبق مطالبی که خوندم وارد ماه هشتم شدم درسته؟ The only heaven I’ll be send to is when I’m alone with you 1398/04/30 | 10:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimiaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 150 ۳۰ هفته میشه دقیقاً ۷ ماه و نیم ینی توی هشت ماه هستی الان. ممنون،بعد یه سوال داشتم اینکه ماه نهم باید پر بشه بعد سزارین میکنن یاتو ماه نهم انجام میشه؟ The only heaven I’ll be send to is when I’m alone with you
hdsbanoo عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 719 ممنون،بعد یه سوال داشتم اینکه ماه نهم باید پر بشه بعد سزارین میکنن یاتو ماه نهم انجام میشه؟ نه ماه تموم نمیشه..سی و هشت هفته ب بعد میکنن..بسته ب بچه و مادر داره
هدفhadaf عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 4627 ۳۸ هفته و دو یا سه روز سزارین میکنن.ولی ب وزن جنین هم ربط داره.بعضی دکترا اگ وزن جنین کم باشه میگن صبر کن تا وزن بگیره الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
kimiaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 150 نه ماه تموم نمیشه..سی و هشت هفته ب بعد میکنن..بسته ب بچه و مادر داره مرسی از راهنماییتون The only heaven I’ll be send to is when I’m alone with you
kimiaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 150 ۳۸ هفته و دو یا سه روز سزارین میکنن.ولی ب وزن جنین هم ربط داره.بعضی دکترا اگ وزن جنین کم باشه میگن ص ... خیلی ممنون The only heaven I’ll be send to is when I’m alone with you
_elin_ عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 3328 ممنون،بعد یه سوال داشتم اینکه ماه نهم باید پر بشه بعد سزارین میکنن یاتو ماه نهم انجام میشه؟ قربونت گلم. نه سزارین رو معمولاً زودتر انجام میدن. ینی قبل پر شدن ۹ ماه.
kimiaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 150 قربونت گلم. نه سزارین رو معمولاً زودتر انجام میدن. ینی قبل پر شدن ۹ ماه. مرسی عزیزم ایشالله به سلامتی گل پسرتونو بغل کنید The only heaven I’ll be send to is when I’m alone with you
_elin_ عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 3328 مرسی عزیزم ایشالله به سلامتی گل پسرتونو بغل کنید خیلی ممنونم فدات شم. شما هم همینطور عزیزدلم 😘❤