2777
2789
عنوان

چرا تكون خوردن بچه مو حس نميكنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 49 پست
ببین اولاش هرچقدم تکون بخوره کم میفهمی حساس نشو اصلا بمرور توهفت ماه شدیدا حس میکنی بجه من میگم ک رپ ...

اي جانم دلم

خدا ني ني تو حفظ كنه برات ممنونم كه بهم دلداري دادي از نگرانيم كم شد عزيزم

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولين بارداري مه عزيزم نه اصلا شكمم اصلا چربي نداشت و لاغر بودم البته الان تقريبا شكمم خيلي بزرگ ش ...

ماشالا چه زود بزرگ شده

وزنت هم خوب بال رفته

وزنه قبله بارداریت؟

چند سالته؟

ماشالا چه زود بزرگ شده وزنت هم خوب بال رفته وزنه قبله بارداریت؟ چند سالته؟

مرسي عزيزم 

خدارو شكر تا الان خوب بوده همه چي 

وزن قبل بارداريم 68 بود با قد 168

الان 78-79 ام 

35 سالمه

آخه بسكه درمورد حركات جنين ميخونم همه ام كه باردارن ميگن ما خيلي حسش ميكنيم من بيشتر نگران ميشم

اصلا چیزی نخون غیراز کتاب ریحانه ی بهشتی که میگه توهرماه چی بخونی وچه چیزایی رو رعایت کنی وچی بخوری

ول کن خانم ها رو

بعدا که رفتی دکتر بپرس اگرخیلی حساسی

تغذیه وارامشت خیلی مهمه

قران بخون یه ختم کامل کن هم بچه ات ارام بشه هم خودت

این دوران خودش افسردگی واسترس همراهش هست شماهم میرید مطلب اضافی سرچ میکنید ووسواس میشید

ارام باشید عادی زندگی کنید باورت نمیشه من توبارداری چه فعالیتهایی داشتم وکجاها مسافرت رفتم وهیچ اتفاقی نیفتاد برام تازه یه سقط هم داشتم سه ماه قبلش

سلام دوستان من هفته 22 هستم ولی هیچ حرکتی از پسرم حس نمیکنم در واقع هیچ حسی ندارم در ضمن جفتمم قدا ...

منم مشكل شما رو دارم تقريبا چيزي حس نميكنم

شايد گاهي شبيه نبض

جفت منم قداميه

اصلا چیزی نخون غیراز کتاب ریحانه ی بهشتی که میگه توهرماه چی بخونی وچه چیزایی رو رعایت کنی وچی ب ...

ممنونم عزيزم

واقعا خوندن تجربيات و راهنمايي هاي بقيه چيزي جز استرس و ترس به آدم اضافه نميكنه

بسكه همه گفتن ما اليم ما بليم ما بچه مون از هفته 16 داره معلق ميزنه

آدم ميترسه چرا الان تو هفته 23 بچه من تكون نميخوره