2777
2789
عنوان

خونه پدر گل سر سبدی،،اما خونه شوهر.‌‌‌.....

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 48 پست
والا منم خونه پدرم اینجورم هیج جا نمیزاره برم حتی سوپری 

تورخدا با یه ادم اجتماعی و ازاد برو وگرنه خیلی تلخ میشه همه چی

سعی کن با کسی اشنا میشی چند وقت بمونی و بشناسیش خوب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورخدا با یه ادم اجتماعی و ازاد برو وگرنه خیلی تلخ میشه همه چی سعی کن با کسی اشنا میشی ...

بخدا نمیزارن حتی ازدواج کنم

ازوقتی رفتی هردقیقه برام اندازه ۶۰ثانیه میگذره ....😓😓
من که ساعت۱۲ ظهر با کلی قربون صدقه بیدار میشدم برای صبحانه بعد از ظهرم که کلاس های مختلف،،،واقعا عشق ...

هیییی خواهر بدجور دلتنگم کردی برای اینکه برگردم به اون زمان سالیان سال کنار پدرومادرم بمونم،به هیچ مردی دل نبندم

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄
خوب  نمیزارن خانواده ها😒

قانعشون باید کرد یا هم سنتی ازدواج نکرد درهرصورت برای فرهنگ سازی باید یه نسل بسوزه متاسفانه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

من خونه پدرم از لحاظ حجاب محدود بودم خونه شوهرم آزاد ولی خونه پدرم در رفاه کامل بودم انقدر بلند میخندیدم همسایه ها میگفتن به صدای سارا ما هم میخندیم چشم خوردم شوهرم خیلی خوبه ولی ۱۵ ساله که شاید چند روزیش از دست مادر شوهرم و دخترش گریه نکردم دیگه اون سارای شاد و خندان نیستم 

چه قانونی  چه کشکی

بخدا میشه 

یبار بری وکیل پول بدی و برات متن بنویسه و بری با شوهر تو محضر ثبت اسناد ازش وکالت بلا عزل بگیری نمیتونه بزنه زیرش

من به خیلیا میگم مهریه نگیرید بجاش برید محضر جدا از عقد نامه ازش وکالت بگیرید برای حق و حقوقت به عنوان یه انسان

وگرنه مهریه ی

با هیچ درد نمیخوره جز اینکه مثل کالا داری بابت خودت رو گیفروشی با کمترین حق و حقوق و آخرشم یا میپیچوننش یا مثل قطره چون جوری پسش میدن که چشمت نمی بینتش

طرف ک نمیاد همه چیز بدو خوبشو نشون ما بده . بعدم خیلی خانواده ها نمیزارن بیشتر یه ماه نامزدبم ...

من ۴ سال نامزد بودم،،،تمام شرایط زندگی و ازادی های منو دیده بود ولی دریغ از یه مخالفت کوچیک،،بعد از ازدواج انگار که به قول معروف خرش از پل گذشت

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه