2777
2789
عنوان

خونه پدر گل سر سبدی،،اما خونه شوهر.‌‌‌.....

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 48 پست
بخدا میشه  یبار بری وکیل پول بدی و برات متن بنویسه و بری با شوهر تو محضر ثبت اسناد ازش وکالت ب ...

خب تعهد گرفتیم که مثلا بداخلاقی نکنه

و اگه بعد از ازدواج بداخلاقی کرد و ما شاکی شدیم جریمش چیه؟؟

مردا ۱۴ تا سکه میخوان مهر خانوماشون کنن جونشون در میاد

چه برسه به تعهد کتبی واسه اون چیزی که خودشون هم بهش اعتقادی ندارن

من خونه پدرم پادشاه بی غم بودم وخداروشکر الان شوهرمم از هرنطر عالیه ولی تا سرکوچه ام بخوام برم عادت کردم بابد بهش زنگ بزنم و برم تا حالام نشده جایی بخوام برم مخالفت کنه

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونه پدرم پادشاه بی غم بودم وخداروشکر الان شوهرمم از هرنطر عالیه ولی تا سرکوچه ام بخوام برم عادت ...

خدارو شکر

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
خب تعهد گرفتیم که مثلا بداخلاقی نکنه و اگه بعد از ازدواج بداخلاقی کرد و ما شاکی شدیم جریمش چیه؟؟ ...

تعهد واسه بد اخلاقی که خنده داره

ولی وقتی اینقدر زندگی به کامتون زهر کرد با داشتن حق طلاق بدون هیچ اذیت اداری میشه از زندگی رفت

در کل وقتی قانون کشور اینقدر ضد زنه باید آگاهانه وارد رابطه شد نه اینکه فقط اسم یه نر بندازیم رو خودمون و مدال افتخار که آره شوهر کردم 

من خودم به شخصه همه رو کتبا ازش گرفتم

چیز زیادی نیست واقعا، حقوق یک انسان رو توی یه کشور که قانون طویله داره رو ثبت کردم که بعدا موقع ناخوشی اعصابم بابت نداشتم حقوق اولیه خودم خورد نباشه و اون بتونه منو بیشتر حرص بده