2777
2789
عنوان

خونه پدر گل سر سبدی،،اما خونه شوهر.‌‌‌.....

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه هردوجاش هیچی نبودم واسه هیچکی😭

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
هیچ مردی تو نامزدی و دوستی خودشو نشون نمیده،،قبلش میگن حرف حرف شماست

چقدر سفت سخت همع رو گذاشتی تو یه دسته مگر همه رو امتحان کردی عزیزم؟!

پیدا میشه قطعا اگر فکر میکنی برات بازی میکنن تا خرشون از پل بگذره باید قانونی ازشون حق و حقوق رو بگیری

من دقیقا برعکسم،خونه بابام محدودیت کامل داشتم،الان خونه شوهر گل سرسبدم و آزاد آزاد

چه خوب

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
قبل ازدواج باید فکرشو میکردی

اونایی ک میگید قبل ازدواج  باید توافق میکردید فکرشو میکردید .غیر از سوزوندن دل و ک و ن طرف کار دیگه ای نکردین . چون الان من شوهرم تو خاستگاری گفتم میخوام رفتو امدو ادم اجتماعی هستم .ولی الان بیفایدس . تنها جایی نمیزاره برم باشگاه بزززور میرم زودم میام . دانشگاهم تعطیل

سوپری محلم نمیرم . فقط بچه داری و با همسر بیرون . حرف زدنم بیفایدس کلا دیدش بده .

اونایی ک میگید قبل ازدواج  باید توافق میکردید فکرشو میکردید .غیر از سوزوندن دل و ک و ن طر ...

خب پس دید بد رو باید متوجه میشدین....هربلایی ک سر آدم بیاد نتیجه انتخابات خودشه...حتی خودم

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
چقدر سفت سخت همع رو گذاشتی تو یه دسته مگر همه رو امتحان کردی عزیزم؟! پیدا میشه قطعا اگر فکر میکنی ب ...

همه اقایون اطرافم اینجوری بودن،،فامیل و اشنا،،صد البته که تو همه چیز استثنا هست

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
چرا

خونه پدرم همه چی بی منت بود ،هرکاری که برام میکرد ،مادرم بی منت غذا میپخت برام ،همیشه هوامو داشتن تو همه چیز ،الان شوهره میخواد یه جورابم واس ادم بخره منت عالم ومیذاره سره ادم ،اینهمه سال بزرگت میکنن بی منت ولی شوهره وخانواده شوهر دم به دقیقه منت

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄
اونایی ک میگید قبل ازدواج  باید توافق میکردید فکرشو میکردید .غیر از سوزوندن دل و ک و ن طر ...

والا منم خونه پدرم اینجورم هیج جا نمیزاره برم حتی سوپری 

ازوقتی رفتی هردقیقه برام اندازه ۶۰ثانیه میگذره ....😓😓
خب پس دید بد رو باید متوجه میشدین....هربلایی ک سر آدم بیاد نتیجه انتخابات خودشه...حتی خودم

طرف ک نمیاد همه چیز بدو خوبشو نشون ما بده . بعدم خیلی خانواده ها نمیزارن بیشتر یه ماه نامزدبمونن. 

خونه پدرم همه چی بی منت بود ،هرکاری که برام میکرد ،مادرم بی منت غذا میپخت برام ،همیشه هوامو داشتن تو ...

من که ساعت۱۲ ظهر با کلی قربون صدقه بیدار میشدم برای صبحانه بعد از ظهرم که کلاس های مختلف،،،واقعا عشق پدر و مادر بی منتِ

طرف ک نمیاد همه چیز بدو خوبشو نشون ما بده . بعدم خیلی خانواده ها نمیزارن بیشتر یه ماه نامزدبم ...

پس قبل ازدواج نشده زمان کافی بگذرونن...دیدی باز برگشت به قبل ازدواج

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍