اگر طبق این غربالگریا باشه باید نصف بچه ها دور از جون مشکل دار باشن
چون دیدم برا خیلیااا ریسک میزنه
چه متوسط چه ریسک بالا
ولی در اخر بعد از کلی گریه و ازمایشات پرهزینه و حتی خطرناک
میبینن نی نی سالمه
که چی مثلا !
💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون ....... امیرعباس جانم روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
منم سر بچه اولم نرفتم با وجود اینکه خیلی سختی کشیده بودم تا باردار بشم، به نظر من همش الکیه چون اگر خدایی نکرده بچه مشکلی هم داشته باشه تو همون سونوگرافی معمولی نشون داده میشه
طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سندروم داوون اصلا تو انومالی مشخص نمیشه با هیچ سونوی دیگه ای مشخص نمیشه
۵۰٪ سونوی ان تی ۵۰٪ ازمایش ان تی
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
[QUOTE=97981395]بابا مشکل کجا بود اگر طبق این غربالگریا باشه باید نصف بچه ها دور از جون مشکل د ...
منطورت دکترای بی سواده ؟
💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون ....... امیرعباس جانم روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
اتفاقا چند وقت پیش یک نفرو تو مطب دکتر دیدم که گفت سونو رفته بوده منتها جواب رو نبرده دکتر نشون بده و کلا دکتر نرفته .تا اینکه ماه هشت دردش میگیره و زایمان میکنه و میفهمن بچه مشکل داره.دقیق یادم نیست گفت آننسفال یا هیدروسفال.یعنی خودشم اینقد بیسواد بوده که نفهمیده سونو جوابش چیه.پیش دکترم نبرده! نمیدونم چرا سونو رفته اصلا!