سلام عشقا. بیاید ضایع ترین کارا یا حرفایی که تو جو گیریتون کردین یا زدین و بعدش عین چیییئ پشیمون شدین و میخاستین کلتون رو بکوبید تو دیوار رو بگین دور هم بخندیم یکم. وسط این همه بدبختی...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهر شوهرم و شوهرش هی دم به دقیقه با هم روبوسی میکنن... اشکال نداره خواهر جون.
مامانم گف چرا بوس کردی از خجالت آب شدم😐😭
نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
موقع خواستگاریم مادرشوهرو جاریم خواهرشوم اومدن درب خونرو ردن منم باموی پریشون فک کردم همسایس پریدم دمه در 😂😂شناختمشون اونام نامردی نکردن اومدن تو منم رفتم مانتو پوشیدم خیر سرم تیب بزنم 😂😂😂وقتی رفتم دیدم همه دکمه هارو اشتباه بستم یعنی دلم میخواست زمین دهن باز کنه من برم توش شبی هم که قرار شد بریم خونشون یه روسری لیز سرم کرده بودم که همش از سرم میرفت چپی میشد اونجام شلوغ کلا بدترین شبم بود یعنی روسری میدیدی کلا پته هاش از روسرت جدا شدن هرکدوم یع طرف داره میره😂😂😂خعلی شب بدی بود خداروشکر به خیر گذشت
سلام دوستان ولله من کاربر قدیمیم هیچ گونه تاپیک وپست خلاف نزاشتم ولی نمیدونم چراکاربریم تعلیق شد😢😢😢😢
نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
فامیلای شوهرم اومده بودن خونمون موقع خداحافظی زندایی شوهرم بهم گفت انشاءالله خوشبخت بشین منم هل شدم گفتم خدا نکنه از اونموقع دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نشدم😂😂😂