2777
2789

تاپیک اون خانوم بود کلید تو ققلشون میچرخوندن توجهمو جلب کرد دوستان بگین تا تجربه بشه برامون

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم خونمون ویلایی فاصله داره از شهر یه شب صدای خیلی زیاد سگ میومد اول عروسیم بود منم با لباس نیمه باز بودم حس کردم کسی از ترس سگ ها از دیوار پرید تو خیاط...یکم بعد ک سگا اروم شدن صدای بسته شدن درحیاطو شتیدم یعنی قفل کردم شانس اوردم هرکی بود نیمد سراغم خیلی ترسیدم🙄

فقط از مردا یا از جن هم بگیم؟؟؟

هرچی ترسناک داری بریز رو دایره 😄😄

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

من مجرد بودم از مدرسه اومدم اون موقع دبیرستان بودم  یبار پشت در خونه منتظر بودم مامانم اینا بیان اخه خونه نبودن یه آقایی هی میومد منو نگاه میکرد و میرفت دوباره میومد یهو اومد تا دستشو برد بالا ک بهم دست بزنه من یکی زدم تو گوشش  اونم بهم فحش داد و فرار کرد 😂

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
خودم خونمون ویلایی فاصله داره از شهر یه شب صدای خیلی زیاد سگ میومد اول عروسیم بود منم با لباس نیمه ب ...

وااااییی تصورشم ترسناکه

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
من مجرد بودم از مدرسه اومدم اون موقع دبیرستان بودم  یبار پشت در خونه منتظر بودم مامانم اینا بیا ...

وای دمت گرم چ جرآتی داشتی خیلیا قفل میکنن😓

یک اسپری فلفل همراهتون باشه اینطور مواقع بریزین تو چشم هاشون تا از درد خ ا ی ه پیچ بشن. 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
یک اسپری فلفل همراهتون باشه اینطور مواقع بریزین تو چشم هاشون تا از درد خ ا ی ه پیچ بشن. 

ای خواهر من آجیم اسپری فلفل داشت سفر هوایی داشت بازرسیش کردن اینقد جنایی کردن قضیه رو بیچاره رو ک اینا فقط برا پلیس کی دادت نمدونم گواهی بده با۳تا بچه معطل شد چقد