2777
2789
اره اشکالی داره

من بودم غرورمو نمشکستم 

حتی اگه بدون گفتن هم کسی برام کادو بخره ذوق نمیکنم

حالا این که شما خودت گفتی برام کادو بخر نه تنها برام عجیب نیست بلکه باورش هم برام سخته 

چی فکر کردی آخه😓

پسر بی اعصابه روس   фредек

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به خدا جدی میگم

عزیزززم

خب بگه چاق شدی چه عیبی داره شوهر منم همش بهم میگه ولی من بهش میخندم میگم چه خوب که چاق شدم تا چشت درآد

منم. چنبار شوخی به شوهرم گفتم برام کادو بخر اونم اصلا جدی نگرفته

بیخیال غصه نخور 

عزیزززم خب بگه چاق شدی چه عیبی داره شوهر منم همش بهم میگه ولی من بهش میخندم میگم چه خوب که چاق شدم ...

شاید حساس شدم نمیدونم ولی چون غرورمو شکستم و بهش گفتم بازم نخرید احساس میکنم دوستم نداره 

من جای تو بودم به خودم میرسیدم و بی تفاوت اصلا کارا و وابستگیای گذشته رو کنار میزاشتم که بدونه بدون اونم میتونم من همین کارو کردم وزنمو کم کردم به خودم رسیدم اونقدر بی تفاوت شدم که خودش عوض شد 

من جای تو بودم به خودم میرسیدم و بی تفاوت اصلا کارا و وابستگیای گذشته رو کنار میزاشتم که بدونه بدون ...

اره  اینو میدونه بدون اون میتونم من حتی شهربازی و رستورانم تنهایی میرم با دخترم. ولی خوب یه جاهایی کم میاری دیگه 

اره  اینو میدونه بدون اون میتونم من حتی شهربازی و رستورانم تنهایی میرم با دخترم. ولی خوب یه جاه ...

اره منم خیلی سختی کشیدم اما الویتم رسیدن و اهمیت دادن به زیبایی و سلامتیمه یعنی بمیرمم از باشگاه و ارایشگاهم نمیگذرم حتی گاهی میگم باید برم دکتر زنان میرم واسم ویتامین اینا میده😂😂

اره  اینو میدونه بدون اون میتونم من حتی شهربازی و رستورانم تنهایی میرم با دخترم. ولی خوب یه جاه ...

چنبار واسه خودت کادو بخر الکی خوش باش تو دلت سخته ها ولی اثر گذاره 

اره منم خیلی سختی کشیدم اما الویتم رسیدن و اهمیت دادن به زیبایی و سلامتیمه یعنی بمیرمم از باشگاه و ا ...

کار خوبی میکنی عزیزم اتفاقا به من میگه خودخواهی و زیادی به خودت میرسی مثلا چکاب میرم پاکسازی و اینا ولی شکم دارم یکم.

کار خوبی میکنی عزیزم اتفاقا به من میگه خودخواهی و زیادی به خودت میرسی مثلا چکاب میرم پاکسازی و اینا ...

باشگاه رو حتما برو حتی مهم تر از چکابه چون علاوه بر اندامت ذهنتم اروم و زیبا میکنه روحیه ات به کل عوض میشه یه ورزشی برو که خیلی علاقه داری بزار بگه خودخواه تو ام بگو بالاخره باید یکی باشه که به فکر من باشه تو که نیستی