2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاراشو دیدم الان تو اینستا ،خوشم اومد ،احتمالا الان یازده دوازده میگیره ،اطلاع داری از قیمت الانش؟

نه واقعيتش چون من كلا همون دوبار اول بعداز عمل پيشش رفتم چون بينيمم خوب شد ديگه پيشش نرفتم براي ويزيتاي بعدي ،البته من بيشتر بخاطر شيوه عملش كه روش بسته بود اين دكترو انتخاب كردم 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 
هم این ،هم اینکه زیادی تحقیق میکنم اخرسر میرم سراغ یکی دیگه ،وسواسی شدم زیاد

وای دقیق عین منی بعضی وقتا میگم یعنی میشه یکسال بعدعمل خودمو ببینم ازاین وسواس رهاشم

خداروشکر. کارهای مطبش دیدی اونام راضی بودن چون کامنت میزارن یکی راضی یکی نیس بدترگیج میشم

اره من خودم یکی از دوستای باشگاه میرفتم پیشش عمل کرده بود من اونو دیدم سبک کارشو پسندیدم رفتم پیشش بد اونم مربی باشگاه و یکی دیگه از بچه ها پیش عمل کرد.

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
اگه این همون مقدم فرد باشه دخترعموم اونجا عمل کرده حالا اسم کوچیکشو نمیدونم ولی دخترعموم راضی بوده ط ...

مقدم فرد رو الان دیدم تو اینستا ،خوب بودن کاراش،میدونی چقدر میگیره؟

مرسی عزیزم،شما خودت کاراشو دیدی از نزدیک؟

نه عزیزم

دکتر خودمم پیش ایشون عمل کرده بود خیلی بینیش ناز بود بعد عمل ازش پرسیدم گف داییم عمل کرده

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
مقدم فرد رو الان دیدم تو اینستا ،خوب بودن کاراش،میدونی چقدر میگیره؟

فک کنم از نه تومن میگیره

ترمیمیا از۱۲

هایلایتاشو ببین فک کنم هزینه جراحیشو هایلایت کرده

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
نه واقعيتش چون من كلا همون دوبار اول بعداز عمل پيشش رفتم چون بينيمم خوب شد ديگه پيشش نرفتم براي ويزي ...

اها،یعنی اینکه با تزریق و ایناس کارش؟ چون میگی بسته س  دقیق توضیح میدی بی زحمت؟