2777
2789
عنوان

بچه ها بگید چیکار کنم

722 بازدید | 84 پست

خواهرم چهارده سالشه شبانه روز سرش تو گوشیه من خیلی نگرانشم جدیدا هم اینستا نصب کرده من بهش گفتم بدردت نمیخوره و اون قبول نکرد. کل روز به گوشیش زل زده .به بابام گفتم چرا اجازه دادی اینستا نصب کنه بابام هم دعواش کرد گفت باید حذف کنی اونم گریه کرد .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

چیکار کنم چند بار فهمیدم پسرا بهش پیام میدن پیشنهاد دوستی میدن چجوری کنترل کنم اصلا نمیشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت اجبار جواب نمیده. بدتر میشه.. 

راه حل چیه شورش در آورده

اصلا کاش موبایل هم نمیگرفتین براش تو این سن چ برسه اینستا و تل گرا م و ....

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

کنجکاو کاری خاصی نمی تونی بکنی امکان داره یواشکی دوباره نصب کنه براش مساله جنسی رو توضیح بدی گول زدن دخترا توسط پسرا بدهای اینستا تاثیر مجازی...............

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
اصلا کاش موبایل هم نمیگرفتین براش تو این سن چ برسه اینستا و تل گرا م و ....

واتساب تل  داره میگم کافیه رفته اینستا هم نصب کرده و روز به روز اخلاقش بدتر میشه 

کنجکاو کاری خاصی نمی تونی بکنی امکان داره یواشکی دوباره نصب کنه براش مساله جنسی رو توضیح بدی گول زدن ...

بهش میگم میگه کاری نمیکنم ولی گوشیش دست کسی نمیده خیلی شیطونه 

بگو من معایبش رو گفتم.. خودت تحقیق کن ببین واقعا برنامه مفیدی هست واست یا نه.. اینستا پر از آدمای دروغین هست و نباید گول ظاهر خورد. 

نظری کن به دلم... حال دلم خوب شود.   

متاسفانه کاری نمیشه کرد هرچی بیشتر گیر بدین اون مسر تر میشه و فقط مخفیانه انجام میده! 

سعی کن از در دوستی وارد شی باهات صمیمی بشه تا بتونی یه جاهایی جلوش رو بگیری و نزاری زیاده روی کنه

اون نو جوونه حواستون به اختلالات هورمونیش باشه بد باهاش بر خورد نکنین

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
چرا گوشی اندرویید گرفتید براش. اینستا محیط بدی داره براش خیلی زود تو سن 14 سال. چرا کلاس یا سر گرمی ...

یکی دوتا کلاس میره .بابام براش گرفته گوشی