سلام خانوم های مهربون
حدود 3 سال و 9 ماه میشه که من و همسرم برای بچه دار شدن اقدام کردیم... پزشکم یکی از بهترین دکترهای شهرمون هستند. دو بار هم توی این مدت به کمک لتروزول و آمپول HCG موفق شدیم اما سقط شد ( یک بار به دلیل بارداری پوچ و یک بار دیگه هم به دلیل اینکه قلب جنین تشکیل نشده بود).... الان هفت ماه از سقط دومم میگذره .... دیگه دکترم شروع به نوشتن آمپول پیورگان کرده ولی این ماه هم نشد....تمام آزمایشهای لازم هم دادیم مثل DNA و آزمایش های هورمونی ... مشکل خاصی وجود نداره ...همسرم هم آزمایش اسپرم رو یک بار (حدود دو سال پیش) داد. مشکلی نداشت ، فقط یک مقدار کم تحرک بودن که دکتر براش قرص تقویتی نوشت....این ماه دکتر گفت اگه باردار نشدی، دفترچه ات رو بیار برات عکس رنگی بنویسم.... هر ماه که برای سونوگرافی میرم میگه فولیکولهای سمت راستت(یا گاهی چپ) خوبن (مثلا 18 میلی متر هستن) ولی فولیکول های سمت مخالف اغلب کوچکترن و مناسب نیستن. هر چی میگه انجام میدیم مثل مصرف دارو و تزریق آمپول ها به موقع. ولی نمیدونم چرا نمیشه ....میدونم که حتما خیری درش هست ولی میخوام اینجا از همفکریتون استفاده کنم ....شاید راهی باشه که من نرفته باشم. (32 سالمه و چاق هم نیستم. فقط کمی تنبلی تخمدان دارم.)