2777
2789

سلام. راستش خیلی وقته به این مسئله فکر میکنم ولی مغزم جوابگو نیست! خیلی ایده دارم ولی همسرم با همشون مخالفه! 

دوست دارم یک بازارچه اینترنتی راه بندازم و خودم و دوستانم هر چی بلدیم درست کنیم بفروشیم!

دوستانی که مثل من میخوان داخل منزل کار کنن و پول دربیارن ایده بدین تا دور هم جمع بشیم و برای خودمون کسب و کار راه بندازیم😊

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام یه مغازه بزنم و توش چیزای فانتزی خوششگل ولی نمیدونم از کجا باید جنس تهیه کنم:/ مونده رو دلم اصلا

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

الهی بگردم از صبح این چندمین تاپیکیه ک خانما گفتن میخان کار کنن و دنبال درامدن 😔😔😔 اخه این حقمون نیس😔

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

منم دوست دارم مغازه بزنم اما با این کرایه ها و پول نداشتن مردم ادم می ترسه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
منم دوست دارم مغازه بزنم اما با این کرایه ها و پول نداشتن مردم ادم می ترسه 

مغازه نمیشه زد. بقول شما کرایه زیاده و برای خانم ها یکم خطرناکه بخوان هرجایی مغازه بزنن متاسفانه

منم توفکرش بودم قبلا دوست داشتم کیک و شیرینی ورست کنم و...

اینکه خیلی عالیه و درآمد زیادی هم داره. الان اکثرا دنبال خرید کیک و شیرینی خانگی هستن، کمتر سراغ مغازه ها میرن

منم میخوام یه مغازه بزنم و توش چیزای فانتزی خوششگل ولی نمیدونم از کجا باید جنس تهیه کنم:/ مونده رو د ...

واقعا فقط یک نفر میخواد که جنس تهیه کنه و یکنفر هم تو مغازه بفروشه

الهی بگردم از صبح این چندمین تاپیکیه ک خانما گفتن میخان کار کنن و دنبال درامدن 😔😔😔 اخه این حقمون ...

چکار میشه کرد.من خودم دو تا مدرک فوق لیسانس دارم ولی هرجا میرم میگن معرف داری؟! بدون پارتی نمیشه، باید بزنیم به شغل آزاد با این وضعیت اقتصادی داغون هم که نمیشه بیکار نشست