2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی یا غیر فامیلی؟ بدو بیا نظرتو بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 23 پست

غریبه.ما اصلا ازدواج فامیلی نداریم چون  پسرای فامیل بزرگ شدیم مثل خواهر برادر اصلا حس بدی بهم دست میداد اگه میفهمیدم همبازی بچگیام کسی که همیشه به چشم داداش بهش نگاه کردم بخواد حس دیگه ای بهم داشته باشه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با پسرعموم‌ ازدواج کردم و وقت ازدواج دخترم بشه و مورد مناسب تو فامیل اومدن خواستگاری حتما با فامیل ازدواج میکنه البته اگر بزرگ بشه و عاشق غریبه نشه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

من ازدواجم فامیلیه ازدواج فامیلی باعث اختلاف و سردی روابط فامیلی میشه من هر چی دور و اطرافم ازدواج فامیلی دیدم همینطور بوده به نظرم ازدواج غیر فامیلی خیلی بهتره 

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍

غیر فامیلی 

غیر همشهری

غیر هم قومیتی

خانواده ام اعتقاد دارن اگه فامیل خوبه که چرا به ترکیبش دست بزنیم

اگر هم بده که چرا دوباره فامیل بشیم

ازدواج فامیلی  برام عجیبه 

چطور ادم میتونه مثلابه عموزاده اش حسی داشته باشه؟

از طرفی اگر توی فامیل مشکلی پیش بیاد دامنه اش به زندگی شخصی ادم کشیده میشه!

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من ازازدواج فامیلی بدم می اومدباپسرداییم ازدواج کردم البته باعشق اول کلی ابرازعلاقه کردبعدمنم عاشقش شدم باهاش ازدواج کردم ازبچه گی باهمه پسرهای فامیل بازی میکردیم حرف میزدیم شوخی میکردیم به جزاین پسرداییم که اخرشم باهاش ازدواج کردم راضیم خداشر