2777
2789

من چندین بار قسمهای دروغ به اسم خدا خوردم 😔 بخاطر منافع خودم بخاطر هوای نفس خودم و الان تو بدترین شرایط روحی ام ابروم پیش کسی رفته میخوام توبه کنم میخوام خدا این گناه بزرگ منو ببخشه چکار کنم هر چقد استغفار میکنم دلم راضی نمیشه ادم کثیف و بدی ام اراده م واقعا صفره دیگه ته خط رسیدم

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز یکشنبه ماه ذی القعده یعنی فردا یه نماز مهم داره برای توبه انجامش بده

برام میفرستیش خواهش میکنم احساس سنگینی دارم حس میکنم بلاهای دنیا رو سرم نازل شده

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
اگه توبه ای که میکنی واقعی باشه و پشیمون باشی و دیگه تکرار نکنی و حقی از کسی ضایع شده جبران کنی درست ...

برا قسم قبلیم توبه کردم اما باز قسم دروغ دیگه خوردم بخاطر منفعتم