2777
2789
عنوان

نیاز به راهنمایی هاتون دارم قشنگا

59 بازدید | 10 پست

سلام اول از همه من این تاپیک رو برای دوستم دارم میزنم که از من کمک خواسته و من موندم چکار کنم 

دوستم ۱۳ ساله ازدواج کرده دوتا بچه داره و پدرو مادرش فوت کردن و هیچ حامی و پشستیبانی نداره شوهرش دست بزن داره و خیلی اذیتش میکنه و تو کل این سال ها اصلا حتی یکبار هم بهش عزیزم وجملات عاشقانه نگفته بشدت مغرور و از خود راضی هستش با دوستم مثل برده رفتار میکنه و هردفعه دوستم باید پیش قدم بشه برای منت کشی ولی این دفعه میگه دیگه نمیکشم و نمیتونم تحمل کنم ازنظر روحی داغونم حالا بنظرتون من چطوری میتونم بهش کمک کنم یا راهنماییش کنم لطفا فقط گزینه جدایی و طلاق رو نگید چون ن پشیتیبانی داره ن از نظر مالی کسی هست که ساپورتش کنه و اینکه من به عنوان بهترین دوست نمخام همچین گزینه ای رو بهش بگم 

پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون

۱۳ سال اینجوری زندگی کرده خیلی سخت میتونه عوضش کنه 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس دیگه موندن با همچین مردی انتخابشه باید حقارتشم بپذیره مشغول بچه هاش باشه

اخه چطوری جدا بشه وقتی که هیچ حامی نداره هیچ جایی نداره وگرنه خودش حتی میگه از بچه هامم میگذرم ولی میگه همون روز اول که میخام بزارم برم کجا برم بدون هزارتومن پول یا جایی که حداقل موقت بتونم بگذرونم

اخه چطوری جدا بشه وقتی که هیچ حامی نداره هیچ جایی نداره وگرنه خودش حتی میگه از بچه هامم میگذرم ولی م ...

درس خونده؟ 

واقعا واسه خوب کردن حالش هیچ کاری بلد نیس ؟ 

آشپزی 

کتابخوندن 

جدول حل کردن 

اینهمه علم و هنر تو کانالا الان آموزش میدن 

یه کم هم همت میخواد 

با بچه هاش بره بیرون 

دوس پیدا کنه