2777
2789
عنوان

شوهره دروغگو

417 بازدید | 32 پست

یه رب پبیش ز زدم بهش گوشیو برمیداره هیچی نمیگه قط میکنه! بعد دوباره ز میزنم ج نمیده. به خط سرکارش ز زدم ج نداد.با یه خط دیگه ز زدم به گوشیش ج داد میگه تلفنم خرباه میگم دفتری میگه اره گفتم پس چرا تلفن ج ندادی گفت ز نخورد دفتر..بعدم از یکی پرسید که تلفن ز خورد بمن گفت همکارمم اینجاست میگه ز نخورد.منم گفتم باشه و قط کردم الان دوباره ز بزنم خط دفتر ببینم ج میده یا نه؟ باز ملوم نیست با کدوم هرزه میاد میره داره میپیچونه منو

تا شب هر یک دقیقه زنگ بزن خوب ؟

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یهو برو سرکارش بی هماهنگی

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 

شاید واقعا زنگ نخورد یا خط تو خط شد

واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍
یهو برو سرکارش بی هماهنگی

بیخیال اینقدر حساسش نکنیم چیزی نشده که

واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍