2777
2789
عنوان

چه رشته ای برا خانوما خوبه

193 بازدید | 9 پست

خانوماییکه شاغل هستن نظراتشون بگن

من رشته عمران میخونم کسی هست از خانما عمران خونده باشه و موفق باشه بدلیل محیط کاری و وضع اقتصادی ممنون میشم راهنمایی کنین؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داداشم عمران خونده هم کلاسی های دخترش چن تاشون رفتن خارج ،، 

سپیده جون منم میخام همین کار انجام بدم ولی خارج رفتن هم دوری از خانواده هست و مشکلات دیگه 

در مورد عمران نمی دونم عزیزم. ولی به روحیه و شخصیت خود ادم هم بستگی داره. مثلا روانشناسی البته علمی و اصولیش و البته تبعاتش با روحیات من سازگار هست. حالا درسته شرایطم فعلا مساعد نیست. کار دومی هم که می خوام راه بندازم هم با روحیات و سلایقم هم خونی داره. اینکه چقدر با شرایط کاریت کنار بیای به خودت بستگی داره. ولی اینم در نظر بگیر که الان کار برای خانم ها سخت هست. نگاه اجتماعی و بقیه مسائل.